HWSpeedy Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Zdravím, jaké máte zkušenosti s životností tlumičů? Po kolika jste měnili? Já mám 155000 km a už se to nachyluje. Podotýkám, že mám CNG a to mělo v základu snížený podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 155tis.km na jedny tlumiče na našich cestách je myslím az, az. Nebo jsi čekal něco více? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 31. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Ahoj, nestěžuji si. Jen mě zajímá jak jsou na tom v reálu jiná CG. Ještě přidám otázku když už to řeším, máte tipy na nějaké servisy Vysočina, Brno kde otestují za rozumnou cenu tlumiče a vypadne z toho nějaký rozumný protokol. Myslím tím, aby to nebyla nějaká nudle z jehličkové paragonové tiskárny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 22 hours ago, HWSpeedy said: Podotýkám, že mám CNG a to mělo v základu snížený podvozek. To je divne, CNG ma v zakladu naopak zadni napravu vys a tuzsi pera. Co ma za MR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 31. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Je to 12/2012 s výbavou Green tec, což by mělo obsahovat snížení světlé výšky o 15 mm. Při koukání se teď do tehdejšího ceníku je tam zajímavá poznámka, že 15" kola nejdou pro Green tec, ale je to jen u černé a bílé varianty kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Hmm, Green tec znamenalo start/stop, rekuperaci, pneu s nizkym valivym odporem. Pro benzinovy motor pak jeste snizeni svetle vysky. U CNG by vsak mela byt zadni naprava vzdy vyse, bez ohledu na to, zdali green tec paket obsahovalo nebo ne. Schvalne, jakou mas vysku mezi stredem kola a lemem blatniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Ahoj.. Mám 36 a 37 vzadu je to normální výška? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Ano, to je standardni vyska pro CNG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 (editace) Děkuji.. Ex má zelene GO ve znaku, to bude tedy Green tec snížený asi... Změřeno, je to nižší už od pohledu-cca2cmminus Editováno: 11. Červen 2019, autor: kutilferda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 11. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Takže u mě je to také 36 a 37 cm u CNG verze. Prosím přítomné o změření benzínového CG, ať víme, zda a jak se to liší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka80 Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Mam benzin 11/2011. predni 35 zadni 36.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborškoda Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 (editace) V 30. 5. 2019 na 22:06, HWSpeedy napsal: Zdravím, jaké máte zkušenosti s životností tlumičů? Po kolika jste měnili? Já mám 155000 km a už se to nachyluje. Podotýkám, že mám CNG a to mělo v základu snížený podvozek. Ahoj v 170tis km všechny tlumiče na výměnu ,přední pravej nefunkční po demontáži a zadní se budou taky měnit v 208tis km. Taky mám CNG r.v. 2014 a už mě to dost natrápilo co se týče oprav:-) Editováno: 18. leden 2020, autor: liborškoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.