Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 (editace) papírově auto protáhnout nemusím, neb ho chce švagr stejně nechat sešrotovat, takže bych ho dal protiúčtem v podstatě zadarmo jen pro tu slevu 30.000,-Kč. S tím leasingem to vím taky, počítám ho doplatit třeba za měsíc. Akontaci dávám maximální možnou 70 pct Editováno: 4. leden 2020, autor: Skodascalacng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr150 Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 A není náhodou při výkupu podmíněno, že musíš auto mít 6 měsíců napsané na sebe? Takhle to je psaný asi na švagra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 (editace) není, může to být i někdo z rodiny, stačí jen čestné prohlášení, že je to rodina. Editováno: 4. leden 2020, autor: Skodascalacng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 já jsem se totiž při poptávce u dealerů setkal docela s rozdíly, kde jinde jde něco v pohodě, jinde zase nejde a pod. Někde berou zase auta jen do 10 let stáří, někde jakékoliv, někde se moc netvářili ani na auto stáří do 10 let, že jsou zasekaní v bazaru a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 tak já jsem se dnes úspěšně domluvil na výkup sávajícího auta a v pondělí jdu objednat. Teď už jen řeším kola a barvu interiéru, v salónu měli jen ve Stylu, tak netuším, jak v reálu vypadají ty Ambition :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 taky jsem nikde neviděl výbavi Ambition , všude jen Style. Já, když jsem se díval na Ambition, tak nejlepší video jsem našel toto https://www.youtube.com/watch?v=pUQ3Ll7gG_M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 díky za odkaz, teď jsem našel i toto https://youtu.be/p5UbpagGd3c a takhle bude vypat ta moje - volant bez tlačítek a světlá lišta, interiér černá/šedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 a cena? akorát, že tu černou vživotě nebudeš mít čistou, na tom je všechno vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 já budu mít modrou race, jen interiér bude jak v tom odkazu, cena je dle ceníku 401 a po slevách 347, platba hotově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 tak to vem ještě na škofin a máš dalších 20 dolů, dej maximální akontaci , za týden to doplatíš, dají tě dle zákona smluvní pokutu 1 pct a 19000 vydělanejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 o tom jsem taky uvažoval, ale mám obavy, aby tu slevu nechtěli pak nějak zpátky a jestli by tam byl ten trade in. něktěří známí to takhle udělali, doplatili zbytek po 3 splátkách a vše vpoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 můj otec to taky tak udělal před asi 5 let y a ok, tchán naposledy před měsícem doplatil po týdnu a ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 takže bych měl dalších 20 dolů, tj. 327tis. za auto a ta pokuta by byla ve výši jedné měsíční splátky, nebo je někde přesně dáno v ceníku? To by totiž stálo za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescze Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 skofin jde zrusit jak pisou ostatni, nevyhoda je ze podepisujes milion papiru, predem dane POV + HAV pojisteni bez moznosti vyberu, musis dodat potvrzeni prijmu, vezmou si technicak na dobu uveru atd... takhle nic neprekonatelneho, jen trosku toho papirovani navic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 před 11 minutami, vormen napsal: o tom jsem taky uvažoval, ale mám obavy, aby tu slevu nechtěli pak nějak zpátky a jestli by tam byl ten trade in. něktěří známí to takhle udělali, doplatili zbytek po 3 splátkách a vše vpoho. Staci si precist smlouvu. Pred 3 lety bez problemu. Pouze pocitej s nejakou administrativou a neco projedes na pojisteni co ti k tomu prilepi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 díky všem za informace. takže bych musel mít pojištění od škofinu? teď mám spočítáno na cca 8700 a takhle by to mohlo být třeba i 12000 a zrušit se to dá tuším až 2-3 měsíce před koncem ročního splatného období. to dokládání příjmu bych asi nemusel, měl jsem od nich už 3 auta a dokládal jsem jen u prvního a navíc bych dal max. akontaci. to papírování by mně taky nevadilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Pojisteni automaticky konci se smlouvou od Skofinu, takze se to da financne vydrzet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 (editace) Úvěr můžeš kdykoliv doplatit, klidně i po týdnu, ale kalkulován ti bude jeden měsíc a to včetně úroků a pojištění (počítám tak 1 100,-)+ 0,5% - 1% poplatek z nesplacené částky.Papirovani žádný, vše řešíš on-line.Podle mě usetris z těch 20 tis. tak 18 tis.(při započítání poplatku, úroku a rozdílů v ceně pojištění). V techničáku budeš od začátku psaný ty, takže žádný běhání po úřadech,když to doplatis. Tady je odkaz na můj Ambition ve stejný specifikaci. Když budeš chtít udělat video nebo se na auto přijet mrknout tak mi dej vědět https://forum.skodahome.cz/topic/149040-scala-10-tsi70kw-ambition-%C5%A1ed%C3%A1-steel/ Editováno: 4. leden 2020, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Online ano, ale pouze vypoved se Skofinem. Podklady pro sepsani smlouvy musis dolozit na formularich v originalu do SA, kopie neberou. Behala i manzelka, presto ze prijem mam dostatecny a auto na ni neni psane. S castkou souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 (editace) Jj, smlouva musí být samozřejmě "papírová" a lehký běhání kolem toho taky je (potvrzení o příjmech), ale asi nic, co by ta úspora nevrátila. Editováno: 4. leden 2020, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 (editace) jak píšeš, že máš pojištění nyní spočítáno na 8700,.Kč při ceně 347000 za auto je dost. Já si nechával spočítat POV +HAV na ten původní model ( než jsem to nakonec objednal s CNG Style + pakety ) kdy mě to počítal z celkové ceny za auto, která měla být i s bonusy za 311000,-Kč a mám cenovou nabídku POV +HAV - celkem 4.516,-Kč ALL risk včetně základní asistence a navíc s GAP na 5 let ( je pojištěn rozdíl mezi kupní a tržní cenou do 5 let stáří vozu, takže když mě někdo ukradne auto po 4 letech, tak dostanu zpět celou kupní cenu vozidla 311000,-Kč ) , spoluúčast je 5000 nebo 5 pct, ale když si necháš dát, že opravy jsou u smluvních partnerů, tak se zdarma spoluúčast snižuje na 1000,-Kč. Skla se při tak malé spoluúčasti nemusí pojišťovat, a škoda by se plnila z pojistky HAV . Samozřejmě, že když budu kupovat auto ne za 311000 ale nakonec za 423000,- tak bude pojištění o něco dražší. Otec taky Fabii pojištěnou u Allianz POV+ HAV+ všechna skla bez spoluúčasti + 1000 spoluúčast a platí 4600,-Kč celkem, kdy nyní platí asi o 200,- víc, protože měl jednu škodní událost, kdy mu borec do protisměru uvalil zrcátko a trochu šmárl dveře a ujel. Paní přes jeden srovnávač mě volala a taky mě to spočítala POV + HAV na tu samou konfiguraci a říkala cena roční 9000,-Kč- říkám to je moc . Řekla moment ještě se to přepočítává a řekla 7500,-Kč ročně, říkám paní nad 5000,- Kč pokládám telefon, ona na to, že se to pořád přepočítáva a nakonec skončila s tou samou cenou na 4700,-Kč : tož tak asi Editováno: 4. leden 2020, autor: Skodascalacng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 (editace) a mám pocit, že smluvní pokuta dle zákona je u předčasného splacení leasingu je 1 pct a u smlouvy , která je do konce rok a miň je to 0,5 procent. Pořád to ale vydělá Editováno: 4. leden 2020, autor: Skodascalacng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 z obchodních podmínek škofinu : 7.13. V případě předčasného ukončení smlouvy na základěpředčasného splacení úvěru v souladu s ustanovením odst. 6.7. má klient právo na poměrné snížení celkových nákladů. Společnost má právo na náhradu nutných a objektivně odůvodněných nákladůvzniklých v přímé souvislosti s předčasným splacením, přičemž výše náhrady nákladů nesmí přesáhnout 1% z předčasně splacené části celkové výše úvěru, přesahuje-li doba mezi předčasným splacením a sjednaným koncem úvěru jeden rok. Není-li tato doba delší než jeden rok, činí výše náhrady nákladů maximálně 0.5% z předčasně splacené celkové výše úvěru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Na Toledo platím HAV + POV už od nova 5500, tu nižší pojistku si zkusím sehnat, bude na to minimálně 8 týdnů :-) No a s tím úvěrem ještě uvidím, ale ušetřit cca 15 tis. mně láká, za to mám zimní komplet kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Ty jo, HAV+POV+GAP se spoluúčastí 1 000,- v domovském servisu za 4 516,- při pořizovací ceně 311 000,-?Tak to čumím, normálně bych řek, že absolutně nereálný, ale jestli jako fakt, tak je to mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.