goofry Vloženo 28. Červen 2019 Sdílet Vloženo 28. Červen 2019 Nechal jsem v servisu vyměnit těsnění na hlavě, kterou srovnali, a vše potřebné kolem, výměna oleje, atd. A po ujetí cca 50.km od servisu mi začala svítit kontrolka mazání, otočil jsem to, a v servisu vyměnili čidlo oleje. A po ujetí cca 50km mi opět začala blikat kontrolka mazání, a potom zhasne a po několika ujetých km opět začne blikat. Jelikož je pátek, tak mi řekli ať přijdu v pondělí. Nevíte co by mohl být za problém? Olej výměna, čidlo výměna. A stále bliká. Děkuji za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Červen 2019 Sdílet Vloženo 28. Červen 2019 i nové čidlo může být špatné, případně je chyba v kabeláži. A nebo to opravdu nemaže - např. vadné čerpadlo, něco ucpaného, něco v oleji apod. Může to tedy být jak banalita, tak naopak zcela fatální závada. Dokud se to nevyřeší, tak bych s autem nejezdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.