Xanticek4400 Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Ahojte všichni, potřebuji se s vámi poradit. Může vadné uložení (silentblok)převodovky způsobovat hluky podobné jako Hlučíci ložisko? (podobné jako kovové valení) tento hluk pozoruji právě z levé strany od převodovky, hluk se projevuje v rychlosti cca 50km/h když za jízdy zařadím na N tak to hned přestane!! nad tuto rychlost si dsg preřadí na 5rychlostni stupeň a je klid. dsg řadí normálně bez problému. Oleje v dsg dělám každých 30tis originál. Sundal jsem kryt motoru a s motorem jsem začal hýbat směrem dopředu a dozadu a v silentbloku převodovky je celkem značná vůle a hodně vrže, uložení na straně rozvodu je pevné bez vůle. Ložiska kol to nebudou měnil jsem všechny 4 a jsou tam cca 6tis km. Ale mám oskakané zadní pneu. Mám najeto originál 200tkm jsem 1 majitel. Díky všem co se zapojí do řešení problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Ft Ahojte všichni, potřebuji se s vámi poradit. Může vadné uložení (silentblok)převodovky způsobovat hluky podobné jako Hlučíci ložisko? (podobné jako kovové valení) tento hluk pozoruji právě z levé strany od převodovky, hluk se projevuje v rychlosti cca 50km/h když za jízdy zařadím na N tak to hned přestane!! nad tuto rychlost si dsg preřadí na 5rychlostni stupeň a je klid. dsg řadí normálně bez problému. Oleje v dsg dělám každých 30tis originál. Sundal jsem kryt motoru a s motorem jsem začal hýbat směrem dopředu a dozadu a v silentbloku převodovky je celkem značná vůle a hodně vrže, uložení na straně rozvodu je pevné bez vůle. Ložiska kol to nebudou měnil jsem všechny 4 a jsou tam cca 6tis km. Ale mám oskakané zadní pneu. Mám najeto originál 200tkm jsem 1 majitel. Díky všem co se zapojí do řešení problému. Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanticek4400 Vloženo 19. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Tak problém vyřešen. Viníkem je uložení převodovky teď už je v autě krásně ticho. když už jsem měl zavěšený motor udělal jsem kontrolu zavěšení ze strany rozvodu a ten už má taky dost takže půjde taky nový. Příkladám vám video zavěšení převodovky po originálních 205tkm jsou tam velké vůle a neskutečné vrzání (pusťte si zvuk). 6260B3CF-7FD1-4410-83E0-5E289603DFB1.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanticek4400 Vloženo 1. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2019 Takže zvuky zpět držákem to není. O víkendu budu vyndavat dsgčko a jde na opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frixtr Vloženo 30. Března Sdílet Vloženo 30. Března @Xanticek4400 Zdravím, jak Vám to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Března Sdílet Vloženo 30. Března 3 roky tady na fóru nebyl, tak nevím, zda ti odpoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.