jurys Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Zkoušel jsem, zda se zvuk neměmí když šlapu na spojku, nebo při řazení, ale je stále stejný. Tak doufám, že to není převodovka, nebo spojka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurys Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Nikdo nic? Nejsem si jistej, ale mohla by to bejt převodovka nĕjaký ložisko? To by taky asi šlo od podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 (editace) Podle chovani na konci toho videa to asi dela elektricke podavaci naftove cerpadlo v nadrzi. Je ho slyset jak vrci na konci videa i po zastaveni motoru jeste 1-2 sec. a pak odpadne rele palivoveho cerpadla a je ticho. Cerpadlo je umistene v nadrzi vzadu vpravo pod sedadlem. Je ho tam i nejvice slyset na videu pri obhlidce u PZ kola. Pokud na chvili zavrci i po zapnuti klicku bez nastartovani motoru, tak bych to na 99% videl na to podavaci cerpadlo. Zkus zvednout zadni lavici a vymackout krytku palivoveho cerpadla a zkus poslechnou tam tudy. Editováno: 2. Únor 2022, autor: OnMiT312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurys Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Jj díky za typ zejtra na to kouknu. Možná je to ono. Zkusím zejtra kouknout pod sedadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurys Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Zdravím, tak jsem zjistil, že to jde opravdu z toho čerpadla. Asi se objednám do servisu, tetka by se měl měnit i palivovej filtr. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukSag Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 Mam stejne huceni v kabine, v autorizovanym servisu jsem jim rekl moje podezreni dle tohoto vlakna, dokonce jsem jim vytiskl i ten postup a co myslite, rekli me ze si mysli jestli to nejsou vstriky ale ze udelali diagnostiku a ze vse v poradku tak ze to neni jeste tak hrozny. Bohuzel nemam cas ted testovat to ze bych ten ventil sundal a vyzkousel nicmene jsem na nej dnes chmatal a zjistil jsem ze pri pohledu ze predu prava kovova podlozka nebo disk nebo jak to napsat je volnejsi a lze s nim na ty gumovy podlozce hybat. koukal jsem ze to ma byt utazene 6 NM coz je hodne malo, ale rikam si ze volny by to asi byt taky nemelo. S druhym nepohnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka664 Vloženo 27. Červen 2023 Sdílet Vloženo 27. Červen 2023 Dobrý den,chtěl bych se zeptat, taky mi O3 dělá takový zvuk ale při jízdě při mírném plynu,na volnoběh je bez zvuku,neví někdo co by to mohlo dělat? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yakub Vloženo 4. Dubna Sdílet Vloženo 4. Dubna Vyřešil někdo tento problém prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukSag Vloženo 10. Dubna Sdílet Vloženo 10. Dubna Ano, vymena gumovych pruchodek na drzaku n75 to vyresi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.