pajap Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 (editace) Vyndam roletu z auta, na prave stane do diry si strcim sroub 6mm aspon 30 mm dlouhy, nebo nejakou tycku a postavim tou pravou stranou na zem. Zatlacim, a na leve strane, tu mam ted nahore, vyjede tyc z prostredka rolety, ta je zajistena takovou malou trubickou a tu vyndame, bacha moc ji nemackat, pak jde blbe zpatky. Pak vytahnu celou tu levou plastovou koncovku ven z rolety. Spicatyma klestema vytahnu podlozku a takovy plastovy bily kolecko spojeny s napinaci pruzinou, jak ho vytahnes tak se jeste dorozmota.To kolecko je potreba ve smeru hodinovych rucicek co nejvice natahnout, opravdu hodne a zasunout zpet, pak nasadit krytku do stredove tycky zasunout zajistovaci trubicku a je to. Snad to nekomu pomuze, me se sama po vyndani rozskocila tak jsem se s tim docela natrapil a pri tom je to docela jednoduchy. Editováno: 26. Červenec 2019, autor: pajap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_B Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 Díky za příspěvek. Podle vašeho návodu jsem si roletu opravil. Hlavně mi pomohl ten trik se šroubem. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.