LuckynPet Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Ahoj všem, po mnoha letech opět návrat ke značce škoda. :) Trochu mi vadí fakt, že jsem pořídil vozidlo s kessy a zároveň obdržel klíče s vystřelovací planžetou. Chtěl bych sehnat klíč (klidně přestavbu) na takovou verzi kdy se "mechanický klíč" bude třeba ručně vysouvat z pouzdra. Přeci jen je potřeba jen v případě nouze, když by kessy nefungovalo. Otravuje mě, že se mi poměrně často klíč v kapse otevře... Mám na mysli něco jako je na obrázku... Nevíte někdo o něčem? Díky Luckyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Nechci být šťoural, ale po té samé zkušenosti nenosím klíč v kapse, ale v taštičce, kde mám ostatní věci, jako doklady. Klíč nepotřebuješ mít v kapse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Ja som tento problém vyriešil koženým púzdrom na kľúč. Originál zo škodovky stojí majland, dal som prednosť púzdru z aliexpressu za pár drobných. Je to síce trochu väčšie, ale kľúč je stále vo vrecku, neotvára sa a je chránený pred prachom a inými nečistotami. Týmto mám kľúč stále pri sebe a nemôže ma prekvapiť náhodné pribuchnutie taštičky s kľúčom v aute alebo zabudnutie/strata taštičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Já tento klíč dostal jako třetí klíč k autu, ale nenosím ho, jelikož je moc těžký :-) (části jsou kovové a rozdíl váhy je opravdu znát) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Kessy ma u Skodovky klasicke,vystrelovacie kluce?To sa mi nezda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Ano, Kessy ma u Skodovky klasicke (vystrelovaci) klice. Alespon MR2019. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Vystřelovák? asi jak u jakého modelu - výbavy. Já mám u Kodiaqu MR2018 jeden klíč jako je vyobrazen u prvního příspěvku (kovový nevystřelovací) a druhý plastový rovněž nevystřelovací. Asi by teda neměl být problém klíč v tomto provedení pořídit a "naprogramovat" pro libovolný model. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckynPet Vloženo 2. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Mám model (asi 2020 nevyznám se v těch kódových zkratkách), na kufru nápis škoda, mrtví úhel v boku zrcátka... k tomu 3 "plastové" klíče a všechny vystřelovací... :( 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 To nebude rokem, ale spíš stupněm výbavy. Nevím jak je to u Karoqu, ale u Kodiaqu ve výbavě Style nebo Sportline jsem kessy s vyklápěcím klíčem v okolí známých neviděl. Koukal jsem do konfigurace a klíč za příplatek tam není, myslím že se dalo připlatit za 3.klíč ten nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Mám Karoq Style Plus- 3 plastové vystřelovací klíče.Stupněm výbavy to taky asi nebude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckynPet Vloženo 2. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Tak to tak vypadá, že Kodiak jakožto vlajková loď má luxusnější klíče (kovové a bez vystřelování). Také mám výbavu style + další řadu paketů, včetně personalizace což se = mít třetí klíč... Psal jsem dotaz přímo na škoda-auto, tak třeba řeknou víc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 já myslím že ty nevystřelovací klíče má zatím pouze kodiaq a superb. jiné vozy zatím jsou pouze s vystřelovacím klíčem nezávisle na výbavě vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 A cemu vadi ten vystelivaci klic? Stejne ho nosim nekde v kapse nebo brasnicce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 ,,Nevystřelovací,, klíč s KESSY má pouze Kodiaq a Superb 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Vystřelovací klíč vadí že občas vystřelí takže se na něj musí dávat pozor aby se nezlomil nebo aby něco nerozdrbal. Osobně jsem žádné pouzdro bránící vystřelování nenašel tak jsem si jej vyrobil z kusu lemu igelitové tašky a no problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckynPet Vloženo 4. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Odpověď od Škoda Auto: Klíče si můžete nechat přidělat v autorizovaném servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Ano, znovu vystřelovací ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Ak ste to nedoriesili tak tu sme riesili tento kluc. https://forum.skodahome.cz/topic/141612-key-upgrade/?do=findComment&comment=2463159 Objednal som, Uvidim ked pride ako sa to podari osadit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BerryCZe Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 V manuálu karoqa jsou uvedené oba klíče a ted babo raď :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.