Wjencik Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 zdravim skodovkari, po vymene predneho naraznika som si vybral auto zo servisu a nasledne som zistil ze asistent pri cuvani a mrtvy uhol sa stale vypinaju po tejto hlaske. viete mi prosim poradit s cim to moze suvisiet. auto dam do servisu na reklamaciu ale kedze je leto nebude to tak skoro. tak ak by som to vedel poriesit bez servisu ulahcili by ste mi zivot. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seib Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Mne to robilo po nastartovani, no po chvili to ale vzdy naskocilo. Nakoniec som ale musel menit bateriu a odvtedy hlaska nie je. Takze som to pripisal slabej baterke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wjencik Vloženo 3. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Dakujem za prispevok ale to asi nebude moj pripad kedze mne to vypne a ked to zapnem znovu tak to stale vypne mam pocit akonahle senzory nieco zaregistruju pri parkovani. baterku mam rok ale necham ju tiez preverit. Skor som mal namysli ci pre blind spot a asistent pri cuvani nemusi byt nejaka specialna kalibracia alebo konfiguracia nieco co by som vedel aj ja bez servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda59 Vloženo 23. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 Zdravím, mám dotaz. V příplatkové výbavě konfigurátoru nevidím rozepsanou položku Asistent při vycouvání. Předpokládám správně, že je to součástí výbavy Asistent hlídání,, mrtvého úhlu" za 10600 Kč? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 (editace) Ahoj, ano, akorát je to teď nazváno jako safety asist, když dáš do výbavy paket safety, tak máš všechny asistenty. Editováno: 29. leden 2020, autor: Bumbisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Přestal mi fungovat Side assist, funkce není dostupná,auto stálo přes měsíc v garáži.Načetl jsem chyby přes Caristu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Překontroluj stav baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seib Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Mne toto robilo ked bola slaba bateria, po chvili to vacsinou nabehloOdoslané z SM-A705FN pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Takže dobít baterii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Pokud už není inteligentním dobíjením mrtvá, můžeš ji zkusit dobít. Rekuperace ji ale stejně při první jízdě vyždímá. První náznaky slabé baterie jsou nedostupné asistenty - mrtvý úhel atp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 @LukášCBR Měřil jsem baterii na svorkách 12,6V po nastartování 13,4 a píše mi to , side assist momentálně nedostupné, asistent vyparkování A výstraha při vystupování momentálně nedostupné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Přehráli řídící jednotku a vše funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raky Vloženo 30. Červen 2021 Sdílet Vloženo 30. Červen 2021 (editace) Ahoj mam rovnaky problem... Ako sa ti to podarilo vyriesit..Menili mi dvojhmotu a zrazu mi zacalo vypinat asistentov...Side asist a asistent pri cuvani Editováno: 30. Červen 2021, autor: raky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zilo8 Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Zdravím, mam rovnaký problém. Pri zaradení spiatočky mi vyhodi rovnaku hlasku. Pri opätovnom aktivovaní mŕtvy uhol aj asistent pri cúvaní sú aktívni pokial nezaradim znovu R. neviete mi prosím vás poradiť?? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Ahojte mam rovnaky problem po nastartovani, vypne monitoring pri cuvani a mrtvy uhol... ma niekto riesenie? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukkii Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 před 12 minutami, sato1 napsal: Ahojte mam rovnaky problem po nastartovani, vypne monitoring pri cuvani a mrtvy uhol... ma niekto riesenie? Dakujem. Muze byt vice veci-je nutne vycist chyby diagnostikou- zejmena adresu 3C/pripadne CF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 No s diagnostikou sa pohram zajtra... prestudoval som nejake zahranicne fora a vyzera to, ze riadiaca jednotka 3C (BSD) pravdepodobne sa nastavila do "nulovych hodnot" a je ju potrebne prehrat softwarovo. Malo by ist o TPI 2051086/1 z 25. apríla 2018. Riešením je aktualizácia softvéru pre zadné radarové snímače (verzia softvéru 0080 alebo staršia). Má niekto prístup k TPI a pozrieť o čo ide? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.