Dalibor Wind Vloženo 13. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2019 Zdravím, Nechal jsem si vyměnit motor na Octavii 2000, 1.6 74kw, Akl, ale po výměně auto cuká, nedá se s ním skoro jet, ale na volnoběh běží bez problémů. Motor je tak o 3 roky novější než ten starý. Zdá se, že se musí aktualizovat software řídící jednotky, ale vůbec nevím, kdo tohle dělá. Mohl by někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 máš ji správně nakodovanou? Adaptační hodnoty nastavené? Kod motoru je stejný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor Wind Vloženo 14. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 (editace) Nechal jsem si to dělat u jednoho mechanika, tak doufám, že věděl co a jak. Kód motoru je stejný. Z toho, co jsem pochopil, tak diagnostika ukazuje chybu řídící jednotky. Co všechno se musí nastavit po výměně motoru? Editováno: 14. Srpen 2019, autor: Dalibor Wind Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 tohle je na prd....Jakou chybu to hlásí? Jaká jednotka tu chybu hlásí? Řekl bych, že totou cestou to opravit nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.