Přejít na obsah

Servisní interval / servisní prohlídky

slovacik

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...

Ještě bych měl dotaz k mojí scale. Mám ji s normálními budíky. A měnil jsem olej a pomocí návodu z internetu jsem vynulovat servis oleje pomocí tlačítka. Ale nevynuloval se inspekční prohlídka pořád hlásí prohlídka nyní. Může někdo poradit jak vynulovat prohlídku nebo to jde jen přes diagnostiku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak toto si nepamatam, ale tusim to som nevedel ani ja vynulovat. Ale odporucim si zapisat kedy si nuloval, lebo mne to nuluje servis, ale kym auto vide von zo servisu, resp. po par tyzdnoch sa to cele rozhasi a olej ukazuje uplne bludy a intervalprehliadky ok. Uz to riesili no k nicomu nedospeli. Proste strati sa z jedneho dna na druhy 5-10 tisic km z nastavenia :D

Odkaz ke komentáři

@LuBe79 :D že by ten olej degradoval hneď po výmene kým vytiahnu auto zo servisu pred servis cca 100m o tých 5-10 tisíc na počítadle?

Kdeže elektronika. Proste 1. krát keď sa to stalo som myslel, že neresetli počítadlo. Vymazali to pred servisom a následne o týždeň tam bolo, že do servisu ma delí nejakých 3000 km. Odvtedy to u bolo párkrát takto a už sa tým neriadim. Počítadlo prehliadky funguje správne, tak beriem to, resp. posledné km pri výmene. Simply clever ako za čias 105ky :D

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...