Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 1 měsíc později...

Ještě bych měl dotaz k mojí scale. Mám ji s normálními budíky. A měnil jsem olej a pomocí návodu z internetu jsem vynulovat servis oleje pomocí tlačítka. Ale nevynuloval se inspekční prohlídka pořád hlásí prohlídka nyní. Může někdo poradit jak vynulovat prohlídku nebo to jde jen přes diagnostiku?

Tak toto si nepamatam, ale tusim to som nevedel ani ja vynulovat. Ale odporucim si zapisat kedy si nuloval, lebo mne to nuluje servis, ale kym auto vide von zo servisu, resp. po par tyzdnoch sa to cele rozhasi a olej ukazuje uplne bludy a intervalprehliadky ok. Uz to riesili no k nicomu nedospeli. Proste strati sa z jedneho dna na druhy 5-10 tisic km z nastavenia :D

a neni to nahodou u oleje degradace oleje, tedy on si upravi nasledne km prohlidky ?

@LuBe79 :D že by ten olej degradoval hneď po výmene kým vytiahnu auto zo servisu pred servis cca 100m o tých 5-10 tisíc na počítadle?

Kdeže elektronika. Proste 1. krát keď sa to stalo som myslel, že neresetli počítadlo. Vymazali to pred servisom a následne o týždeň tam bolo, že do servisu ma delí nejakých 3000 km. Odvtedy to u bolo párkrát takto a už sa tým neriadim. Počítadlo prehliadky funguje správne, tak beriem to, resp. posledné km pri výmene. Simply clever ako za čias 105ky :D

Upraveno od csabac

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.