Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj.

Chcel by som sa spytat na vase navrhy kam s vonavym stromcekom wunderbaum a pod.

Chcel by som totiz aby vona bola v interieri. Ale nenapadne miesto. Nie na spatne zrkadlo, ani nejak do vyduchov. Skratka, aby to bolo niekde skryte, no moc miest ma nenapada...

Viete prosim poradit kam s vonavym stromcekom alebo taka ta malinka nadobka s tou vonavou tekutinou?

Dik.

Vloženo

Tak ideálně mít auto čisté, abys nepotřeboval tyhle smrduté blbosti dobré tak akorát na bolehlav.

Ale jinak stromek můžeš hodit pod sedačku. Ty tekuté ničí povrchy při vylití, to bych si do auta nedal.

Vloženo

Já mám pod sedačkou tu "americkou" plechovku přidělanou suchým zipem. Už je to nutnost, protože i když mám auto čisté, tak už po 6 letech bohužel nevoní. 

Chválím, že nechceš dát stromeček na vnitřní zrcátko, to je prasárna. 

• o 9 měsíců později...
Vloženo

Auto Finesse dělá teď vůně ve spreji. Stříkají se jednou za čas na kobereček a vydrží vonět cca. 5 dní. Flaška mi vydržela cca. půl roku s tím, že stála 250 korun.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...