Publikováno Srpen 18, 20196 r Zdravím, Mám Fabiu 3 vo verzií COMBI a výbave EXTRA ktorá vychádza z Ambition. V návode sa sa píše že svetla by sa mali prepnúť 15 sekund po zapnuti stieračov. ,to sa nedeje. Taktiež sa v návode píše že v nastaveniach sa dá nastaviť citlivosť svetelného senzora. Toto nastavenie tam nieje. Chcem sa spýtať ako to teda je s automatickým prepínanim svetiel pri tejto vybave? Auto som kupoval jazdené takže som do výbavy nemohol zasiahnuť a nejako extra som to neriešil. Len ma teraz mrzí že prší je šero a AUTO nastavenie nemá žiadny efekt. Ďakujem za odpovede.
Srpen 18, 20196 r aký máš prepínač svetiel, má vôbec polohu AUTO? pretože návod je všeobecný pre najvyššiu výbavu....
Srpen 18, 20196 r Autor Ano je tam poloha AUTO a prepínanie funguje. Ale nieje tam žiadna možnosť nastavenia.
Srpen 18, 20196 r druhá vec je rozdiel v senzore. chýba ti dažďový, preto nemáš možnosť nastaviť nič so stieračmi. navyše ak máš obyčajné zrkadlo bez senzora hore (svetelný je teda v palubnej doske), tak tá možnosť prepínania rýchlosti svetiel nie je. vie to len zapnúť alebo vypnúť https://forum.skodahome.cz/topic/132855-dažďový-senzor/ senzor budeš mať asi tento https://forum.skodahome.cz/topic/140628-f-iii-oem-svetelný-senzor-v-palubnej-doske/?tab=comments#comment-2268737 prečo nedáš rovno fotky (spatak, nastavenie svetiel, nastavenie stieračov), ale budeme hádať čo máš či nemáš v aute??
Srpen 18, 20196 r @MyroSK Fabia má 2 druhy světelných senzorů. Základní, který umí jen zapnout a vypnout světla bez jakéhokoliv nastavení a potom Rain/Light assist, který se spouští se stěrači a lze nastavit citlivost snímače. Pokud tvoje výbava vychází z výbavy Ambition, tak máš určitě ten první.
Srpen 18, 20196 r Tak ma ten druhy, pretoze je v zrkadle. Ale ked chces dazd, musis vymenit snimac a nakodovat. Fotku pre nastavenia si nedal komplet, navyse iba to nepodstatne. Dolezita je doba zapnutia a v pripade aj dazdoveho pribudne svetla za dazda A v nastaveni stieracov
Srpen 18, 20196 r Autor Svetlá reagujú na ten snímač v palubnej doske. Skúšal som ho zakryť a reaguje. Dobu zapnutia v nastaveniach nemám.
Srpen 18, 20196 r Ok, tak hore mas teda len cidlo vlhkosti pre automaticku klimu. Da sa to poprerabat, navody som na to spisoval
Srpen 28, 20196 r Ano, nahoře je jen senzor vlhkosti, EasyLight (to co máš v autě) používá senzor v palubní desce. EasyLight nemá další nastavení, jen vypne/zapne. Pokud chceš aby se světla spínali se stěrači, bylo nastavení citlivosti atd, musel bys vyměnit senzor v zrcátku za senzor deště a vlhkosti + světla a dokódovat. Potom by to fungovalo jak chceš (+ by byli automatické stěrače).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.