MyroSK Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Zdravím, Mám Fabiu 3 vo verzií COMBI a výbave EXTRA ktorá vychádza z Ambition. V návode sa sa píše že svetla by sa mali prepnúť 15 sekund po zapnuti stieračov. ,to sa nedeje. Taktiež sa v návode píše že v nastaveniach sa dá nastaviť citlivosť svetelného senzora. Toto nastavenie tam nieje. Chcem sa spýtať ako to teda je s automatickým prepínanim svetiel pri tejto vybave? Auto som kupoval jazdené takže som do výbavy nemohol zasiahnuť a nejako extra som to neriešil. Len ma teraz mrzí že prší je šero a AUTO nastavenie nemá žiadny efekt. Ďakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 aký máš prepínač svetiel, má vôbec polohu AUTO? pretože návod je všeobecný pre najvyššiu výbavu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MyroSK Vloženo 18. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Ano je tam poloha AUTO a prepínanie funguje. Ale nieje tam žiadna možnosť nastavenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 druhá vec je rozdiel v senzore. chýba ti dažďový, preto nemáš možnosť nastaviť nič so stieračmi. navyše ak máš obyčajné zrkadlo bez senzora hore (svetelný je teda v palubnej doske), tak tá možnosť prepínania rýchlosti svetiel nie je. vie to len zapnúť alebo vypnúť https://forum.skodahome.cz/topic/132855-dažďový-senzor/ senzor budeš mať asi tento https://forum.skodahome.cz/topic/140628-f-iii-oem-svetelný-senzor-v-palubnej-doske/?tab=comments#comment-2268737 prečo nedáš rovno fotky (spatak, nastavenie svetiel, nastavenie stieračov), ale budeme hádať čo máš či nemáš v aute?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 @MyroSK Fabia má 2 druhy světelných senzorů. Základní, který umí jen zapnout a vypnout světla bez jakéhokoliv nastavení a potom Rain/Light assist, který se spouští se stěrači a lze nastavit citlivost snímače. Pokud tvoje výbava vychází z výbavy Ambition, tak máš určitě ten první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MyroSK Vloženo 18. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Tu su fotky senzorov. Ďakujem že ste ma už uviedli do obrazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Tak ma ten druhy, pretoze je v zrkadle. Ale ked chces dazd, musis vymenit snimac a nakodovat. Fotku pre nastavenia si nedal komplet, navyse iba to nepodstatne. Dolezita je doba zapnutia a v pripade aj dazdoveho pribudne svetla za dazda A v nastaveni stieracov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MyroSK Vloženo 18. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Svetlá reagujú na ten snímač v palubnej doske. Skúšal som ho zakryť a reaguje. Dobu zapnutia v nastaveniach nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Ok, tak hore mas teda len cidlo vlhkosti pre automaticku klimu. Da sa to poprerabat, navody som na to spisoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 Ano, nahoře je jen senzor vlhkosti, EasyLight (to co máš v autě) používá senzor v palubní desce. EasyLight nemá další nastavení, jen vypne/zapne. Pokud chceš aby se světla spínali se stěrači, bylo nastavení citlivosti atd, musel bys vyměnit senzor v zrcátku za senzor deště a vlhkosti + světla a dokódovat. Potom by to fungovalo jak chceš (+ by byli automatické stěrače). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.