Gabuska Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Ahoj kluci začalo mě při velké jízdě klepat zrcátko hlavně pravé . Nevite jestli se dá nějak utáhnout ta Lanka co jsou ve vnitr ? Pri jízdě se nedá vůbec koukat do zpětného zrcátka protože se tak klepe ze to je as nesnesitelne. Prosim o radu??? dekuji Gabuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Tam žádná lanka nejsou, ne? Podobně se mi klepalo zrcátko na Passatu a bylo to způsobené tím, že se skleněné zrcátko odlepilo od plastové podložky a viselo pouze na malém kousku v horní části. Stačilo opatrně do-odloupnout a přilepit po celé ploše znovu Chemoprénem na namáhané spoje (to mi poradili v servisu, udrží rozdílné rozpínání při výhřevu zrcátka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabuska Vloženo 19. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Super zítra na to mrknu . Duky moc ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Pokud to bude tímto, tak po přilepení nezapomeň přes noc podložit (já tam nastrkal klacíky do mezery pod něj :) ). Ať nesjede sklíčko mimo pozici, než lepidlo pevně chytne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabuska Vloženo 21. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Ahoj tak jsem zkoušela to zrcatko chtěla jsem ho prilepit ,ale drží jako čert . takze to nebude tím ??? Nenapada té ještě něco ??? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Klepe se jen to sklo, nebo také i těleso zrcátka? A nevibruje ti celé auto (karoserie)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabuska Vloženo 22. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Ne klepe se mi jenom to zrcatko ,ale není to pokaždé jen někdy ,ale je to dost nepříjemné ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabuska Vloženo 24. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2019 Ahoj kluci !!!! Ja Vám chci jen poděkovat zrcatko drží a je prilepene ,fakt to bylo ono . Nechtela jsem dotoho ,ale mě to nedalo .?? Jeste jednou díky moc za radu !!!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomOlomouc Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 ahoj, měl jsem stejnou závadu. Během mého 5ti letého provozu Superba rv. 2005 se v rozmezí asi 3 měsíců odlepili obě dve zrdcadlové plochy na zrdcátkách od vyhřívané plochy. Začalo to zrdcátkem u spolujezdce tím, že se během jízdy nejprve trochu a pak více začalo třást. Až do té míry, že jsem v zrdcátku neviděl absolutně nic. Netušil jsem čím to je, než detailněji zrdcátko prozkoumal a zjistil, že je asi z 2/3 odlepené od vyhřívací plochy. Chemoprenem jsem tedy potřel plochy a pomocí gumiček a nějaké výztuhy přes zrdcátko přes noc přilepil. Po asi 3-4 měsících mi udělalo úplně to stejné zrdcátko u řidiče. Bez překvapení aplikován stejný postup a do teď 3 roky od závady žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.