*obelix* Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 (editace) Ahoj všem, poslední dobou mě zlobí elektronika - auto se zamyká, vyskakuje kontrolka od teploty motoru a pak hned padne palivoměr + když je zaplé rádio - vypne se a zapne. Co jsem se dočetl je nejspíš problém ve studeňáku v budíkách nebo někde po trase. Pokud bych vyměnil budíky za jiné - natahne se stav kilometrů z řídící jednotky nebo nikoliv? Pokud zapojím budíky co mají navíc počítač, stačí mi vyměnit jen ovládací páčku pod volantem nebo to má nějaká další úskalí? Mám fabii 1 sdi 2002 r.v. .............................. Díky moc za rady. Editováno: 22. Srpen 2019, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Dodělání el, stahování oken se tady už dávno řeší, takže zde se už řešit nebude. Najdi si patřičná témata! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*obelix* Vloženo 23. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Tak budíky mi dneska proměřili a problém v nich není, tudíž měnit ho nespíše nebudu, to by byla změna jen kvůli tomu počítači.... nicméně, nějaký přehled inkriminovaných uzlů kde je problém by někdo neměl? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.