Publikováno Srpen 22, 20196 r Ahoj všem, poslední dobou mě zlobí elektronika - auto se zamyká, vyskakuje kontrolka od teploty motoru a pak hned padne palivoměr + když je zaplé rádio - vypne se a zapne. Co jsem se dočetl je nejspíš problém ve studeňáku v budíkách nebo někde po trase. Pokud bych vyměnil budíky za jiné - natahne se stav kilometrů z řídící jednotky nebo nikoliv? Pokud zapojím budíky co mají navíc počítač, stačí mi vyměnit jen ovládací páčku pod volantem nebo to má nějaká další úskalí? Mám fabii 1 sdi 2002 r.v. .............................. Díky moc za rady. Upraveno Srpen 22, 20196 r od Pawouk Upraven název tématu.
Srpen 22, 20196 r Dodělání el, stahování oken se tady už dávno řeší, takže zde se už řešit nebude. Najdi si patřičná témata!
Srpen 23, 20196 r Autor Tak budíky mi dneska proměřili a problém v nich není, tudíž měnit ho nespíše nebudu, to by byla změna jen kvůli tomu počítači.... nicméně, nějaký přehled inkriminovaných uzlů kde je problém by někdo neměl? Díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.