gabuliatko Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 Než sem vyrazil do krámu tak jsem koukal po skladových vozech. Každý vůz má uveden VIN a číslo komise. Existuje nějaká aplikace kde po zadání VIN nebo čísla komise vyběhne co má vůz mimo základní výbavu dané varianty? (ambition, style ...). Protože pokud se někdo snaží vyznat v těch 2 stránkách textu tak jej obdivuji, nehledě na to že mám obavy že se to s realitou nemusí potkat. Není to nic života nutného, spíš zda s tím někdo nemá víc zkušeností a podělil by se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Bohužel výbava je v aktuální verzi webu se skladovýma autama slitá a člověk jednoduše nepozná, co je nad rámec základu a co ne. Na jednu stranu je to dobře (protože dřív si informace různě odporovaly a byly neúplné), na druhou stranu se v tom nevyzná ani prase. Jestli je prodejce schopný komise procházet na nějakém "lidském" systému, to netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Aj podla VIN,aj podla komisie ti ochotny a znaly predajca vybavu zo systemu vytiahne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 3. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Tak ano, ale nebude to dělat každý týden podle toho co přišlo za auta, Tak hezky klikací by to mohlo být ... No nic, už to zas na pár let (doufám) není můj problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.