Klfree Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Nemáte někdo info, zda nebude akce TRADE IN BONUS rozšířena i na Kamiq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 To bude přesně vědět @Trautenberk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Je i na Kamiq.Je to nějakých 29 000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 A není tam podmínka úvěru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Není.Zjišťoval jsem při platbě převodem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 3. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Já jsem zatím všude, kde jsme poptával nabídku dostal odpověď, že bonus je jen na Scalu a Karoqa, viz. třeba zde https://www.auto-horejsek.cz/trade-in-bonus-2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Jsem si nechal udělat nabídku včetně výkupu a přišla mě i s ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 3. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Já si nechal udělat také nabídku včetně výkupu, ale na operák. Tam asi zatím prostě Kamiq nejde, ale měl by snad v dohledné době taky mít možnost bonusu 30K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 @Dixik2 TARDE IN BONUS na Kamiqa není!!! jestli ti to někdo poslal, tak udělal chybu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.