Speadss Vloženo 4. Září 2019 Vloženo 4. Září 2019 (editace) Lze nějaký způsobem vyměnit standartní nádrž Octavia 3 combi za větší s Octavia Scout? Editováno: 4. Září 2019, autor: Speadss Citovat
bojler Vloženo 5. Září 2019 Vloženo 5. Září 2019 Jestli se něco nezměnilo, tak 55ti litrová verze byla určená pro modely s pohonem 4x4. Kvůli pěti litrům rozdílu bych se na to asi vykašlal, i kdyby to šlo kombinovat. Citovat
misor1994 Vloženo 6. Září 2019 Vloženo 6. Září 2019 Da sa upravit nastavenie rezervy. Original je celkom velka. Citovat
Clerfayt Vloženo 6. Září 2019 Vloženo 6. Září 2019 Výměna by byla složitá drahá. Potřeba by bylo i další čerpadlo. Jinak souhlas. Ta malinká nádržka v O III je k posrání. Asi nás výrobce připravuje na příchod elektromobilů. Přitom, koukni pod auto u zadní nápravy. Je tam neuvěřitelně místa. Vešel by se tam migrant, nebo klidně dalších 40 l paliva. Nepochopitelné. Bral bych větší nádrž klidně za příplatek. 3 Citovat
LiveBomb Vloženo 7. Září 2019 Vloženo 7. Září 2019 To je o homologaci. Nádrž se plní na určité % objemu nádrže, menší nádrž, míň plaiva, menší hmotnost, menší spotřeba..... MeBenz třeba standardně homologuje auta s 20 litrovou nádrží, větši je jako "option" za příplatek a samozřejmě při objednání pak každé auto je objednané s větši nádrží. Uředník se nažere a auto zůstane použitelné. Měnit 50 za 55 je blbost, moc peněz. Nulový užitek. Citovat
Pawouk Vloženo 7. Září 2019 Vloženo 7. Září 2019 Zadání tématu je jasné - výměna nádrže za jinou, ta omáčka okolo sem nepatří. 1 Citovat
Speadss Vloženo 8. Září 2019 Autor Vloženo 8. Září 2019 před 19 hodinami, LiveBomb napsal: To je o homologaci. Nádrž se plní na určité % objemu nádrže, menší nádrž, míň plaiva, menší hmotnost, menší spotřeba..... MeBenz třeba standardně homologuje auta s 20 litrovou nádrží, větši je jako "option" za příplatek a samozřejmě při objednání pak každé auto je objednané s větši nádrží. Uředník se nažere a auto zůstane použitelné. Měnit 50 za 55 je blbost, moc peněz. Nulový užitek. No u Fabia 1 jsem v ustí hrla zmáčkl odvětrávací kolíček a rázem jsem natakonkoval o 12 litru víc. Rezerva u O3 Je teda na 15l?? Citovat
Pawouk Vloženo 8. Září 2019 Vloženo 8. Září 2019 Buď budeš řešit výměnu nádrže, nebo to tady zamknu. Objem nádrže OIII a kolik se tam dá natankovat se dávno řeší jinde. Tak si to najdi. Citovat
Speadss Vloženo 8. Září 2019 Autor Vloženo 8. Září 2019 před 2 minutami, Pawouk napsal: Buď budeš řešit výměnu nádrže, nebo to tady zamknu. Objem nádrže OIII a kolik se tam dá natankovat se dávno řeší jinde. Tak si to najdi. Máš pravdu výměna nádrže..... Citovat
skejpa Vloženo 14. leden 2021 Vloženo 14. leden 2021 Taky by mě to zajímalo. Mám v O3 2.0TDI DSG jen 45l nádrž. Taky mě napadlo, jestli někdo neprodává z druhovýroby nějakou větší. Tohle je fakt naprd, tankuju co 500km. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.