Tawy Vloženo 15. Září 2019 Sdílet Vloženo 15. Září 2019 Internet a autoservis mě ujišťuje že jde jen o softwarovou chybu! Ve zdravotní kartě na škoda connect nic není vše ok. Prý to zmizí samo. Nádržka dolita do plna. Má někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek71 Vloženo 15. Září 2019 Sdílet Vloženo 15. Září 2019 Měl by si 30s zapnout zapalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 15. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2019 Poklona pane? jdu to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 15. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2019 Tak bohuzel Závada stále trva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek71 Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Tak servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 22. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2019 Spoiler Spoiler Tak jsem auto musel nechat odtáhnout. Příčina byla ta, že mi kuna sehrála kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 22. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2019 Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavo Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Zdravim, pocas jazdy mi nahle vyskocilo porucha Adblue, nieco v tom zmysle ze po 1000km nebude mozne spustit motor, rozsvietili sa kontrolky poruchy vyfukoveho systemu a trojuholnik s vykricnikom. Ukazuje mi dojazd na adblue 1000 km, pred tzydnom cca 6000, takze napln tam bude, auto ide normalne, nie je v nudzovom rezime. Neiete co by to mohlo byt ? 140kw, 4x4, 91000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Skús dotankovat do plna ADblue Dojazd 1000km je už malý,preto Ťa to tak upozorňuje... A že pred týždňom si mal dojazd 6000km,tak to nevadí,nemusí to byť presné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavo Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Myslim ze to najskor ma upozornit na doplnenie, lenze mne vyhodilo z nicoho nic uz priamo zavadu. Vyskusam doplnit a uvidim, ak ho vobec niekde zozeniem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Taky mi to takhle jednou udelalo, po par dnech ta hlaska zase zmizela a vsechno bylo ok. Najezdil jsem pak jeste asi 8000 km nez bylo potreba doplnit AdBlue. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mseznam Vloženo 1. leden 2022 Sdílet Vloženo 1. leden 2022 Potkalo mě to samý, dva dny zpátky, po hledání na netu jsem otevřel kapotu a závada se hned našla, překousané kabely. Zatím jsem to narychlo pospojoval, vymazal chybu a zatím klid. Je to už druhej problém, co mi něco rozkousali, přemýšlím o nějaké plašičce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Borovec Vloženo 26. Únor 2022 Sdílet Vloženo 26. Únor 2022 Mám stejný problém rozsvítilo se mi hášení Závada: Adbue (DEF ) Nebude možný start za 1000km. Ab blue dolito Chbeli 4 litry do plna. Pak jsem uviděl ty fotky viz Tawy a mám úplně stejné místo užrané od kun. Zítra do servisu, drátky bych spojil ale jsou tam dva vodiče, oba hnědě... nechci to podělat. a pak nevím jestli nebude třeba vymazat chybu v softwaru. Každopádně díky fotku Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavo Vloženo 28. Únor 2022 Sdílet Vloženo 28. Únor 2022 Nakoniec to bol nejaky zblbnuty software, museli to znova prekodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oliver12 Vloženo 20. leden 2024 Sdílet Vloženo 20. leden 2024 Ahojte, tiež mi písalo túto chybu tak som si prečítal, že niekto z vás počkal dva tri dni a závada zmizla. Tak som počkal tri dni a závada nakoniec naozaj zmizla, len mi zostala svietiť kontrolka motora...stačí ak ju odstránim cez diagnostiku ? alebo treba aj tak ísť do servisu...? PS: myslíte, že sa bude táto závada objavovať častejšie ? (SKODA SUPERB 2020 sportline 2.0 TDI 140KW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2024 Sdílet Vloženo 21. leden 2024 Závada nikam nezmizela, když ti stále svítí kontrolka. Servis => diagnostika. Co chceš víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.