Publikováno Září 15, 20195 r Internet a autoservis mě ujišťuje že jde jen o softwarovou chybu! Ve zdravotní kartě na škoda connect nic není vše ok. Prý to zmizí samo. Nádržka dolita do plna. Má někdo zkušenost?
Září 22, 20195 r Autor Spoiler Spoiler Tak jsem auto musel nechat odtáhnout. Příčina byla ta, že mi kuna sehrála kabely
Prosinec 5, 20213 r Zdravim, pocas jazdy mi nahle vyskocilo porucha Adblue, nieco v tom zmysle ze po 1000km nebude mozne spustit motor, rozsvietili sa kontrolky poruchy vyfukoveho systemu a trojuholnik s vykricnikom. Ukazuje mi dojazd na adblue 1000 km, pred tzydnom cca 6000, takze napln tam bude, auto ide normalne, nie je v nudzovom rezime. Neiete co by to mohlo byt ? 140kw, 4x4, 91000km
Prosinec 5, 20213 r Skús dotankovat do plna ADblue Dojazd 1000km je už malý,preto Ťa to tak upozorňuje... A že pred týždňom si mal dojazd 6000km,tak to nevadí,nemusí to byť presné...
Prosinec 5, 20213 r Myslim ze to najskor ma upozornit na doplnenie, lenze mne vyhodilo z nicoho nic uz priamo zavadu. Vyskusam doplnit a uvidim, ak ho vobec niekde zozeniem.
Prosinec 5, 20213 r Taky mi to takhle jednou udelalo, po par dnech ta hlaska zase zmizela a vsechno bylo ok. Najezdil jsem pak jeste asi 8000 km nez bylo potreba doplnit AdBlue.
Leden 1, 20223 r Potkalo mě to samý, dva dny zpátky, po hledání na netu jsem otevřel kapotu a závada se hned našla, překousané kabely. Zatím jsem to narychlo pospojoval, vymazal chybu a zatím klid. Je to už druhej problém, co mi něco rozkousali, přemýšlím o nějaké plašičce.
Únor 26, 20223 r Mám stejný problém rozsvítilo se mi hášení Závada: Adbue (DEF ) Nebude možný start za 1000km. Ab blue dolito Chbeli 4 litry do plna. Pak jsem uviděl ty fotky viz Tawy a mám úplně stejné místo užrané od kun. Zítra do servisu, drátky bych spojil ale jsou tam dva vodiče, oba hnědě... nechci to podělat. a pak nevím jestli nebude třeba vymazat chybu v softwaru. Každopádně díky fotku Petr
Leden 20, 20241 r Ahojte, tiež mi písalo túto chybu tak som si prečítal, že niekto z vás počkal dva tri dni a závada zmizla. Tak som počkal tri dni a závada nakoniec naozaj zmizla, len mi zostala svietiť kontrolka motora...stačí ak ju odstránim cez diagnostiku ? alebo treba aj tak ísť do servisu...? PS: myslíte, že sa bude táto závada objavovať častejšie ? (SKODA SUPERB 2020 sportline 2.0 TDI 140KW)
Leden 21, 20241 r Závada nikam nezmizela, když ti stále svítí kontrolka. Servis => diagnostika. Co chceš víc?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.