Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj chci se zeptat, mám fabii 2 1.4 tdi 59kw

Měnili jsme spojku celou sadu. Po opravě začaly z převodovky na volnoběh vycházet divné zvuky. Ale kdyz jsem šlapnul na pedál spojky kraval zmizel.Tak jsem vyměnil převodovku problém stále přetrvává tak jsem vyměnil za další a problém je stále. Už nevím co dál prosím o radu děkuji 

Upraveno od Sekyrapada

To je normalne v dnešnej dobe tie spojky dnes vyraba kdekdo. (daj tam origo) Tvrda je lamela daj tam mäkšiu a bude v poho.

• Autor

Díky za odpověď ale myslíš že to bude vážně tím.ja jsem ještě slyšel že by to mohlo být i setrvačníkem jako nejsem si jity . Ale jinak diky

Ak už ma dvojhmotu tak može aj to.

Lamela mala odpruženu tu časť ktora ide na dražkovanu hriadel?

Tento motor nemá dvouhmotu. Před opravou spojky byly převodovka potichu?

,, Před opravou spojky byly převodovka potichu? ,,   asi ano ked mu to teraz vadí.

Takže auto v poho jezdilo, pak odešla spojka a po její výměně začaly z převodovky vycházet divné zvuky, takže je chyba hned v převodovce?

Já bych se spíš soustředil na spojku, když po její výměně to začalo. Třeba nevhodná charakteristika tlumících pružin v lamele.

Pokud sešlápne spojku (tj, odpojí převodovku) a přestane to je spíš něco v převodovce.

@SekyrapadaBtw. opravdu si měnil 1x spojku a 2x převodovku nebo jsi se upsal a byla to 3x spojka?

Upraveno od LiveBomb

• 1 rok později...

Jak se toto vyresilo? Mam uplne stejny problem. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.