Publikováno Září 16, 20195 r Ahoj chci se zeptat, mám fabii 2 1.4 tdi 59kw Měnili jsme spojku celou sadu. Po opravě začaly z převodovky na volnoběh vycházet divné zvuky. Ale kdyz jsem šlapnul na pedál spojky kraval zmizel.Tak jsem vyměnil převodovku problém stále přetrvává tak jsem vyměnil za další a problém je stále. Už nevím co dál prosím o radu děkuji Upraveno Září 16, 20195 r od Sekyrapada
Září 16, 20195 r To je normalne v dnešnej dobe tie spojky dnes vyraba kdekdo. (daj tam origo) Tvrda je lamela daj tam mäkšiu a bude v poho.
Září 17, 20195 r Autor Díky za odpověď ale myslíš že to bude vážně tím.ja jsem ještě slyšel že by to mohlo být i setrvačníkem jako nejsem si jity . Ale jinak diky
Září 17, 20195 r Ak už ma dvojhmotu tak može aj to. Lamela mala odpruženu tu časť ktora ide na dražkovanu hriadel?
Září 17, 20195 r Takže auto v poho jezdilo, pak odešla spojka a po její výměně začaly z převodovky vycházet divné zvuky, takže je chyba hned v převodovce? Já bych se spíš soustředil na spojku, když po její výměně to začalo. Třeba nevhodná charakteristika tlumících pružin v lamele.
Září 18, 20195 r Pokud sešlápne spojku (tj, odpojí převodovku) a přestane to je spíš něco v převodovce. @SekyrapadaBtw. opravdu si měnil 1x spojku a 2x převodovku nebo jsi se upsal a byla to 3x spojka? Upraveno Září 18, 20195 r od LiveBomb
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.