mr.coumess Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 Zdravim Vas. Na dvou tematech jsem psal i vystavil nahravku, ale asi tema je jiz mrtve bez odpovedi. Sam sem hledal v tematech odpoved, lec nejsem si jisty. Mam fII 1.2 44kw 2014, 88tis km. Pri kriticke brzde s koly otocene do prava zacal tento zvuk. Vtip je v tom, ze se ztrati a 40km nic. Pak se objevy, ale nevim, co je spoustec. Pak vas otravuje xx km. Zvysil jsem rychlost nad 100 a klepajici zvuk zmizel. Dle rychlosti zvuk se zvysuje nebo snizije, kdyz brzdim motorem. Je to pri rychlosti in bez ni. Volant, saltrpaka, pedaly jsou bez absolutni vibrace. Diky za info, mozna nekomu to delalo stejne a vyresil. 012C2847-21F6-46AC-97DE-72F517BBD668.MOV D11F794E-6F3F-4196-94DA-CDC2FF754A6D.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 Možná homokinetický kloub na poloose. Zkusil bych zvednout přední kolo normálně za práh. Podložit spodní rameno, těsně u kola tak, aby poloosa byla v přirozené poloze, ale kolo bylo nad zemí. A zkusit kvedlat s kolem, jestli nebude větší vůle v kloubech, nebo přímo ten zvuk. To samé zkusit na druhém kole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Mám na fabii identicky problém s tým, že to robí občas. @mr.coumess Podarilo sa ti zistiť čím to bolo ?? Včera som skontroloval vonkajšie homokinetické kĺby a tie zdajú OK (netrasú, nepukajú). Vnútorný je asi chytený trocha jeden a to pri kratšej poloosy. Ale taký zvuk ako na videu to aj tak nevydáva, keď som kontroloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.coumess Vloženo 26. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2022 Ahoj, veeeelmi se omlouvám, že píší až teď, určitě již neaktuálně napíši, že to bylo povolený sřoub na pravé poloose. Po dotažení všeho ok. Já jsem tenkrát preventivně vyměnil celý díl a je dosud klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.