Publikováno Září 21, 20195 r Zdravím, nedávno jsem nechal dělat preventivně výměnu zdvihátka vysokotlaké pumpy. Neměl jsem problém, ale říkal jsem si, že po 160tkm už by bylo záhodno. (Spoiler: není to třeba, TSI ho má mazaný a s rolnou, takže se skoro neopotřebovává - měřeno elektronickou šuplerou) No, a teď to na plnej plyn ve vysokých otáčkách začalo ztrácet výkon - škubne to a přestane zrychlovat. Dělá to v podstatě jen na trojku nad 5k, takže pro předjíždění ideální... jinak jede v pohodě, i na dvojku do 6k. Diag píše chybu z nadpisu a nic víc, tlak na railu na volnoběh 40 bar, palivovej filtr měněnej cca 15tkm zpátky, tankuju jen benzinu a VIFuju. Benzín z toho viditelně neteče. A moje otázka zní - tipovali byste to na vysokotlakou pumpu, podávací čerpadlo, filtr, nebo něco jinýho? Případně jak to zdiagnostikovat dál? Video z túrování volnoběh až cca 3.5k: https://youtu.be/k6rM0GJ--L0 Díky :) Upraveno Září 21, 20195 r od marek16
Září 21, 20195 r mal som takéto auto a po výmene celej nízkotlakej sústavy sa zistilo že pri demontáži hadice vysokotlakového čerpadla ostala nečistota na jeho vstupe - je tam tenučký prívod , stačí dať tú hadičku dole a ostane akoby natrhnutá , po nasadení kúsok nej upchal prívod do čerpadla ... prejavy podobné , vyskúšaj to mrknúť
Listopad 8, 20195 r Autor Výsledek pro další lidi - nakonec se na to díval mechanik ještě s Fidem, zkoušeli nalogovat, ale zmizelo to. Pravděpodobně nějaká bublina v systému.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.