LEdit Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 Čau lidi, technická, svítí vám taky u Kodiaqa přes den po otevření dveří nebo vypnutí zapalování vnitřní osvětlení interiéru? Přeci by to mělo být napojeno na senzor světel, u jiných aut či Seata, Audi to tak mám. Dikes za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 přes den i přes noc jak vypnu auto, ovladač světel dám na 0 a osvětlení interiéru vždy svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 30. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2019 Aha zapomněl jsem napsat, že mám nastaven ovladač světel na auto, jinou polohu ani nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 pokud je na auto, tak by to mělo pernamentně svítit, zamkneš auto tak zhasne všechno osvětlení. Případně mrkni co máš nastaveno v palubním PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 27. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2019 On 9/30/2019 at 7:28 AM, LEdit said: Aha zapomněl jsem napsat, že mám nastaven ovladač světel na auto, jinou polohu ani nepoužívám. Ahoj, podarilo sa ti to nastavit ? Taktiez mam vypinac v polohe AUTO a po vypnuti motora sa vnutorne osvetlenie nezapne, az ked otvorim dvere. V palubnom PC som pozeral ale zatial nic nenasiel, kde to nastavit. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.