Publikováno Září 29, 20195 r Čau lidi, technická, svítí vám taky u Kodiaqa přes den po otevření dveří nebo vypnutí zapalování vnitřní osvětlení interiéru? Přeci by to mělo být napojeno na senzor světel, u jiných aut či Seata, Audi to tak mám. Dikes za postřehy.
Září 30, 20195 r přes den i přes noc jak vypnu auto, ovladač světel dám na 0 a osvětlení interiéru vždy svítí
Září 30, 20195 r Autor Aha zapomněl jsem napsat, že mám nastaven ovladač světel na auto, jinou polohu ani nepoužívám.
Září 30, 20195 r pokud je na auto, tak by to mělo pernamentně svítit, zamkneš auto tak zhasne všechno osvětlení. Případně mrkni co máš nastaveno v palubním PC.
Říjen 27, 20195 r On 9/30/2019 at 7:28 AM, LEdit said: Aha zapomněl jsem napsat, že mám nastaven ovladač světel na auto, jinou polohu ani nepoužívám. Ahoj, podarilo sa ti to nastavit ? Taktiez mam vypinac v polohe AUTO a po vypnuti motora sa vnutorne osvetlenie nezapne, az ked otvorim dvere. V palubnom PC som pozeral ale zatial nic nenasiel, kde to nastavit. dik
Červenec 18Čvc 18 Ahojte, chalani neviete mi poradiť, zadné interierové stropné svetlo mi stále svieti počas jazdy, nadá sa vypnúť. Vypne jedine až keď zamknem auto. Ďakujem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.