Daniel1309 Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Dobrý den. Prosím vás o radu. Asi minulý rok se mi poprvé objevila během jízdy kontrolka EPC a kontrolka motoru. Hledal jsem zde na fórech a dozvěděl jsem se že to muže být brzdový pedál, ten byl v pořádku. Také ze to muže být v klapka, tak jsem ji nechal vyčistit. Po nějaké době se mi stalo, že během jízdy mi auto z ničeho nic ztratilo tah a padala jak rychlost tak i otáčky. Zastavil jsem, vypl motor a nastartoval, auto se chovalo jako by ho někdo držel otáčky se zvedly, rychlost je zvedla asi na 5 km/h a nechtělo se víc rozjet. Pomohlo až 3x nastartovat než se to probralo. Důvod na diagnostice byl, že se ukazovali špatné hodnoty tlaku, tudíž jsem nechal vyměnit čidlo tlaku. Par týdnů byl klid. Poté se opět během jízdy z ničeho nic rozsvítilo EPC a kontrolka motoru a také kontrolka ESP, která hned zmizela. Dnes se mi opět stal problém s plynem. Proto se vás ptám, jestli někdo neví co je za problém ať zbytečně neplatim v autorizaku. Hodně jsem tady četl ze nenašli závadu pokud nesviti kontrolka epc. Jedná se o fabii 2007 1.4 16v 74kw. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Pokud nemáš diagnostiku, tak ti nezbude nic jiného, než někomu zaplatit. Možných příčin, proč ta kontrolka svítí, je několik desítek. Bez přečtení paměti závat tedy nemá smysl cokoliv rozebírat či preventivně měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.