deto Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Ja som daval vsade (zadne a zadne bocne) 15%. Je to fajn, ale na druhej strane treba povedat, ze senzor zatmavenia zrkadiel funguje oneskorene ;) Niekomu to moze vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 @titanius na Golfe su bocne a zadno okno z vyroby iba tonovane (kod 4KC). Vyslednu hodnotu celkovej priepustnosti ziskas vynasobenim so Sunsetom. Ten pusta cca 40%. Cize ak tam dolepis 15% folie, vysledna priepustnost je 0.4 x 0.15 = 0.06 = 6% ak das 5% tak vysledok je 0.4 x 0.05 = 0.02 = 2% Lepič mi dal radu ze pri karoseriach so sikmym zadnym okno je vdaka tmavemu platu nizsi odraz, a stacia 20%. Aj som ho vtedy na Rapidke posluchol. Teraz som pri Golfe Variant s menej sikmym oknom isiel rovno do 5% (aj vdaka chybajucemu Susnetu) Dalsim dovodom je, ze roletka Golfa je permanentne v pivnici, kedze ani neskladame kocik, tak aspon nebije do oci. AK teda mas Sunset, na tvojom mieste by som siel kludne do tych 15% vsade, bude to podla mna stacit. Ale neboj, aj cez 5% uvidite von :) Ti lepiči mavaju aj nalepene vzorky. Skus prilozit a porozmyslat co ti viac vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Túto legislatívu náhodou poznám dobre z predchádzajúceho zamestnania, preto som sa na túto kravinu pýtal. V niektorých prípadoch sa tu šíria bludy, ktoré s radami nemajú nič spoločné. Rád se nechám poučit, tento blud sirim v dobré víře, a v přesvědčení, že to tak je. Můžeš mi tedy říct, jak to je, když máš přehled ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 U auta s běžně tonovanými skly lze legálně dát na přední boční okna prakticky jen čirou bezpečnostní folii. Na čelní sklo ani to. Např. u Škody je běžné tonování blízko hranice minimální propustnosti 70%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Ale tady vůbec nikdo nediskutuje o předních a předních bočních sklech, tak mě zajímá jaké vyhláška toto upravuje kromě zmíněné o instalaci jakéhokoliv zatížení na oa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Tady je to celkem dobře popsáno.https://www.tinter.cz/autofolie/clanek/tonovani-autoskel-ministerstvo-dopravy-a-autofolie-5/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 před 4 hodinami, headerTDI napsal: Ale tady vůbec nikdo nediskutuje o předních a předních bočních sklech, tak mě zajímá jaké vyhláška toto upravuje kromě zmíněné o instalaci jakéhokoliv zatížení na oa Nejsem si jistý, co vlastně chceš říct. Podmínky jsou takové, jaké jsem napsal. U zadních bočních a zadního skla si můžeš dát cokoliv, jen nesmí být překryté třetí brzdové světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Ale já nereaguji primárně na tebe, koukni nahoru, někdo nás tam osočil, že šíříme bludy a že zná legislativu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.