karf Vloženo 7. Říjen 2019 Vloženo 7. Říjen 2019 Jak vypadá mezipodlaha kufru sklopená, aby se tam vešly děti? Mohl by mi to někdo nafotit od zadních sedadel? Uvažuji o koupi Superb. Díky Citovat
Martttin Vloženo 7. Říjen 2019 Vloženo 7. Říjen 2019 Neviem, ci to chapem spravne. Chces vozit deti v kufre? Inak nechapem, preco ta zaujima, ci tam vojdu? Superb je 5 miestne auto, nie 7... ale asi len nechapem otazke.... Citovat
karf Vloženo 14. Říjen 2019 Autor Vloženo 14. Říjen 2019 hej Akorát, když naložím prarodiče a kousek u nich popojedem, abych nemusel kupovat MPV apod. Citovat
Tomas F Vloženo 15. Říjen 2019 Vloženo 15. Říjen 2019 Tahle myšlenka tě napadla jak? Superb na toto není stavěný. Hlavně tam vzadu není pás, isofix, nic. Při sebemenší nehodě děti zabiješ a nejen je. Pokud potřebuješ 3 řady sedadel, tak si pořiď Kodiaqa. Citovat
prassat Vloženo 15. Říjen 2019 Vloženo 15. Říjen 2019 (editace) Sorry za OT: Úplně se mi vybavila vzpomínka jak před 20 lety jsem přijel pro tchána do hospody Škodou 105, ale on venku nečekal sám. Měl tam ještě 5 kamarádů. Takže i se mnou to bylo 7 lidí a škodovka to dala :-D (dodnes to nechápu) Né, teď vážně. Superb je jen 5ti místné auto, takže do kufru děti sice klidně dáš a v rámci popojíždění někde po zahradě to bude asi OK, výlet bych takto nejel. (navíc to není ani legální, ani bezpečné). Pokud máš na mysli jen přetí z ulice do ulice, tak bych dal děti radši rodičům na klín - protože v podélném směru má na zadních sedačkách Superb místa na rozdávání, než je dát do kufru (ale při případné bouračce bych to nechtěl vidět). Editováno: 15. Říjen 2019, autor: prassat Citovat
HANZTD Vloženo 15. Říjen 2019 Vloženo 15. Říjen 2019 To je téma o tom , jakej kdo má MATROŠ ? :-D Citovat
Kuchar7 Vloženo 15. Říjen 2019 Vloženo 15. Říjen 2019 Ne, to jenom @karf chce pozabíjet děti (až to do něj nějakej matroš střelí zezadu) a pak s tím dožít. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.