Cudelcu Valentin Emil Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 (editace) Ahoj všem, 4.7.2019 jsem koupil z bazaru Škodu Octavii III, 1.6 TDI Motor, r.v 2015, tachometr 183 xxx. S autem jsem do teď najel cca. 6000 km. Cca po měsící mi v palubovce hlasilo zkonotrlovat chladící kapalinu. Nechal jsem vyměnit chladící kapalinu i nádobku a stále nic. Aktuálně mi někde pořád uníká chladící kapalina a musím to pořád doplňovat. Bylo mi řečeno, že to mam zkontrolovat (Může to být jen odvzdušňovaním) a pokud problém přetrvává, tak se mám ozvat. Z toho co jsem četl po internetu nejspíš bude vodní pumpou (nevím to ale 100%). Viděl jsem, že výměna rozvodu u motoru je pří 210 000 km, Moje otázka zní: Jedná se v tomhle případě o skrýtou vadu? Děkuji za případné odpovědí. Editováno: 9. Říjen 2019, autor: Cudelcu Valentin Emil Poděkování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Skrytá vada je ta, u které můžeš dokázat, že o ní prodávající v době prodeje věděl. To ostatní je vada způsobená provozem vozidla a vidím to tak, že sis koupil ojetý automobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cudelcu Valentin Emil Vloženo 10. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Děkuji :) V tomhle případě asi je těžko dokázat, zda ten únik byl v době prodeje nebo ne. Nejlepší bude, když si prvé nechám v servisu najít problém a pakj uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Zkoušíš to hezky, ale je to vylítané auto. Předchozí majitel o ničem nemusel mít ponětí a nikdo nezjistí, kdy se závada projevila. Vodní pumpa se normálně mění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cudelcu Valentin Emil Vloženo 10. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 @bojler Děkuji za odpověď. Důvod proč jsem to sem napsal je právě ten, že jsem si prvé chtěl zjistit nějaké informace/názory než začnu zbytečně prodejce obětožvat. Naopak prodejce je fajn chlap. Možna to ani nebude vodní pumpou. Přiští týden zavezu auto do servisu, aby se na to podívali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.