Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím pánové.Jsem čerstvým majitelem UPA a jelikož na VW foru je mrtvo obracím se na vás s dotazem na osvětlení kufru.Osvětlení chci řešit led světlem na baterie.Nechci nikde nic vrtat a připojovat k elektrice auta.Chtěl jsem nějaké světlo které lze přidělat třeba použitím suchého zipu k čalounění kufru.Nemáte někdo vyzkoušený a k doporučení typ led světla zakoupený nejlépe v čr ale nebráním se ani Aliex.Díky za rady

A proc se bojis vrtat do plastu?
i original to tak je

• Autor

Vrtat nechci ani připojovat nic na el.síť auta .Chci prostě řešení přilep třeba na tapecírunk suchým zipem a sviť.

tak pak asi treba toto ma to i PIR kdyz otevres

TOTO

jinak osobne nevidim problem s vrtanim nebo natazenim 1m dratu dle original zapojeni pri otevreni kufru....

Upraveno od chobott

• Autor

Díky za odkaz.

• 1 měsíc později...

Řezal jsem plast kufru a tahal drát dle origo. Není to sice metr, ale o dost víc, nicméně mi to v MJ12 funguje a vypadá stejně jako v MJ15, nebo kdy se to zavedlo.

@RST A kam si to tedy zapojoval? Vzhledem k tomu jak je ta lampička spínaná, tam žádná extra dlouhá kabeláž není potřeba.

Lampička je podle originál schématu zapojená na napájení stropní lampičky a kostra je připojená před BCM na signál kostry od zadního zámku. Vzhledem k tomu, že svazek do víka kufru vede rámem střechy a A sloupkem kolem okna, tak jsem to napojil v tom A sloupku a přímo ve stropní lampičce. Pak jsem táhl 2 dráty v prahu podél svazku k zadnímu světlu. Nemusel jsem se tak propracovávat k BCM a k pojistkáči. Jestli znáš nějaký kratší řešení, dej vědět, třeba to někomu dalšímu usnadní život. Byl jsem v tom asi trochu průkopník, nicméně funguje mi to už 4 roky, stejně jako dodělaný stahování okna spolujezdce i od řidiče, což jsem tam taky neměl.

- lze zapojit nahoře v levém c sloupku, v konektoru pro víko kufru, +- 30cm kabelu :)
+ zapojit stejně jako ty u stropní lampičky :)

stačí lehce vyvěsit stropnici a člověk ani nemusí demontovat žádné plasty, na vše je relativně dobrý přístup :)
kabel od lampičky se pak dá pohodlně připáskovat v horním svazku vedoucím k anténě a kufru :)

suma sumárum, je to cca 2m kabelu :)

• 3 měsíce později...

A při použití kuchyňských LED lišt je pak v kufru i slušně vidět :

EB28D1AD-AADF-4591-8CA6-2447C140B858.jpeg

57FEA857-88C9-43F1-9EB0-1F7F81522067.jpeg

8CC33CD3-BEBA-41F3-A7EC-487E5767B083.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.