mates1909 Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Zdravím pánové.Jsem čerstvým majitelem UPA a jelikož na VW foru je mrtvo obracím se na vás s dotazem na osvětlení kufru.Osvětlení chci řešit led světlem na baterie.Nechci nikde nic vrtat a připojovat k elektrice auta.Chtěl jsem nějaké světlo které lze přidělat třeba použitím suchého zipu k čalounění kufru.Nemáte někdo vyzkoušený a k doporučení typ led světla zakoupený nejlépe v čr ale nebráním se ani Aliex.Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 A proc se bojis vrtat do plastu?i original to tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 16. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 Vrtat nechci ani připojovat nic na el.síť auta .Chci prostě řešení přilep třeba na tapecírunk suchým zipem a sviť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 (editace) tak pak asi treba toto ma to i PIR kdyz otevres TOTO jinak osobne nevidim problem s vrtanim nebo natazenim 1m dratu dle original zapojeni pri otevreni kufru.... Editováno: 16. Říjen 2019, autor: chobott Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 17. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 Díky za odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Řezal jsem plast kufru a tahal drát dle origo. Není to sice metr, ale o dost víc, nicméně mi to v MJ12 funguje a vypadá stejně jako v MJ15, nebo kdy se to zavedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 @RST A kam si to tedy zapojoval? Vzhledem k tomu jak je ta lampička spínaná, tam žádná extra dlouhá kabeláž není potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Lampička je podle originál schématu zapojená na napájení stropní lampičky a kostra je připojená před BCM na signál kostry od zadního zámku. Vzhledem k tomu, že svazek do víka kufru vede rámem střechy a A sloupkem kolem okna, tak jsem to napojil v tom A sloupku a přímo ve stropní lampičce. Pak jsem táhl 2 dráty v prahu podél svazku k zadnímu světlu. Nemusel jsem se tak propracovávat k BCM a k pojistkáči. Jestli znáš nějaký kratší řešení, dej vědět, třeba to někomu dalšímu usnadní život. Byl jsem v tom asi trochu průkopník, nicméně funguje mi to už 4 roky, stejně jako dodělaný stahování okna spolujezdce i od řidiče, což jsem tam taky neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 - lze zapojit nahoře v levém c sloupku, v konektoru pro víko kufru, +- 30cm kabelu + zapojit stejně jako ty u stropní lampičky stačí lehce vyvěsit stropnici a člověk ani nemusí demontovat žádné plasty, na vše je relativně dobrý přístup kabel od lampičky se pak dá pohodlně připáskovat v horním svazku vedoucím k anténě a kufru suma sumárum, je to cca 2m kabelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 A při použití kuchyňských LED lišt je pak v kufru i slušně vidět : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.