kradus Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 Zdravím všechny zúčastněné.Jsem čerstvým majitelem Citygo vybavené navigací.Mám dotaz.Nemáte někdo zkušenost s montáží couvací kamery s wifi přenosem ? A je nějaká možnost napojení na stávající navigaci Garmin ?Možná by to šlo kabelem,ale stále zapojovat kabel do navigace je velmi nepraktické . Za případné reakce předem děkuji.D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 20. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2019 V tvém případě, kdy máš staré rádio a navigaci je nejlepší řešení kamera s obrazem v zrcátku. Do narazniku číňan dělá asi za 30USD kameru s osvetlenim RZ natahnes kabel do zrcatka vetsinou to zrcatko umi i kameru pro zaznam jizdy... napriklad toto https://www.alza.cz//auto-kamera-dvr-159-dual-zadni-parkovaci-system-d5341052.htm?kampan=adw2_digitalni-foto-video_pla_all_obecna-css_kamery_c_9062909__1o2_372766545821_~75428713126~&gclid=Cj0KCQjwi7DtBRCLARIsAGCJWBqrQr_OUsktQ1taYGbB4QCf0L3dpX7kX1IRgf3ZLKql-bjvR3Rus2oaAvmzEALw_wcB Jinak by jsi musel vymenit radio + kabely a pod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Pripadne druha zajimava moznost je pouzit neoriginal radio 1DIN ktere se vysouva s velkym LCD....taky reseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kradus Vloženo 22. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 Děkuji za reakce.Jedná se mi o to,že Citygo má odnimatelný panel (obrazoku) s údaji palubního počítače ,kterou bych chtěl použít jako obrazovku couvací kamery bez dalších obrazovek.Ale to asi nebude možné bez kabelu.Proto nejlepší řešení bude obrazovka v zrcátku.Z minulého auta jsem si na kameru zvykl a senzory mi tak nevyhovují,i když jsou neinstalované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 22. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 (editace) nejde o natazeni kabelu, jde o to ze navigace (Garmin) nepodporuje Video In pak doporucuji TOTO Editováno: 22. Říjen 2019, autor: chobott Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kradus Vloženo 22. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 Tak to je zásadní informace.Děkuji a vymyslím něco jiného.Nejspíš asi zrcátko nebo nic.D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 23. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 ... citigo ... asi nová informace pro "kradus" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.