sibik Vloženo 22. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli může být stejná příčina obou mých problémů. Mám stejný problém jako vlákno níže - při startu za studena motor klape, cuká..především v chladnějším obdobím. Testování s vyndáním vstřiků OK....ale nevím nevím ...v Delphi Brno mi řekli, že jsou vstřiky jako nové ....ale auto jsem tam dovezl (zahřálo se) a oni testovali pak během dne. Tento problém po prvních 100m cca odezní. To tedy k úvodu. Chtěl jsem se zeptat, jeslti nemůže s tímto problémem mít i souvislost cukání auta při jízdě cca 120 až 160 km/h. Auto celé vibruje, a to víceméně jen při záběru motoru, když nechám jet auto na volnoběh > sundám nohu z plynu tak se auto víceméně uklidní... v rychlosti do cca 100 km/h absolutně bez problému. Kola jsem nechal vyvážit a geometrie by měla být taky OK. Ještě jsem hodně četl že by to mohl dělat software "Dieselgate" a je dobré si ho nechat přehrát. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 22. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 Vibrovanie mozu sposobovat vnutorne klby na poloosiach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibik Vloženo 23. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 Ale zase to by dělalo pořád ne? Mě to dělá jen když stoupnu na plyn ... když jedu z kopce po dálnici a sundám nohu z plynu, tak se auto neklepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Nie, prave v zabere by sa to malo prejavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.