Publikováno Říjen 22, 20195 r Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli může být stejná příčina obou mých problémů. Mám stejný problém jako vlákno níže - při startu za studena motor klape, cuká..především v chladnějším obdobím. Testování s vyndáním vstřiků OK....ale nevím nevím ...v Delphi Brno mi řekli, že jsou vstřiky jako nové ....ale auto jsem tam dovezl (zahřálo se) a oni testovali pak během dne. Tento problém po prvních 100m cca odezní. To tedy k úvodu. Chtěl jsem se zeptat, jeslti nemůže s tímto problémem mít i souvislost cukání auta při jízdě cca 120 až 160 km/h. Auto celé vibruje, a to víceméně jen při záběru motoru, když nechám jet auto na volnoběh > sundám nohu z plynu tak se auto víceméně uklidní... v rychlosti do cca 100 km/h absolutně bez problému. Kola jsem nechal vyvážit a geometrie by měla být taky OK. Ještě jsem hodně četl že by to mohl dělat software "Dieselgate" a je dobré si ho nechat přehrát. Díky za rady
Říjen 23, 20195 r Autor Ale zase to by dělalo pořád ne? Mě to dělá jen když stoupnu na plyn ... když jedu z kopce po dálnici a sundám nohu z plynu, tak se auto neklepe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.