dakule Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Ahoj Karokaci stalo se vam někdy toto-mam 1,5 TSI manual použivam autohold při stani někde na parkovišti chci vycouvat z mista a děla mi to divne zvuky od zadnich brzd jako by to uplně neodbrzdilo neděla to vzdy jen někdy, ,kdyz chci odjet z mista dopředu tak vše v pohodě je to v normalu? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Na zadních bubnech to dělává, ale na kotoučích jsem to ještě neviděl. Že by visely prasátka! Zkusím zjistit od mechoše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 28. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 (editace) před 4 minutami, Martin Rušaj napsal: Na zadních bubnech to dělává, ale na kotoučích jsem to ještě neviděl. Že by visely prasátka! Zkusím zjistit od mechoše. no pravě byl jsem v servisu a řikali ze to odezni ale nic ještě jsem uvazoval jestli to nebude tim kdyz vycouvavam tak moc plynu nedam skoro jen na volnoběh a ten autohold se vypina myslim po přidani plynu no ale kdyby ses poptal budu jenom rad Děkuji Editováno: 28. Říjen 2019, autor: dakule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Tak jsem se ptal. Chce to rozdělat brzdové destičky a někdy to dělá prach nebo bordel mezi kotoučem a deskama. Ale neber to na 100 procent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Je to možné. A když jsme to načali. Víš co by mě zajímalo? Jen se zvědavosti. Jak máš manuál a zastavuješ a brzdí to na tu automatiku. Za jak dlouho tam musíš dát neutrál a nebo vyřadit. Funguje to asi tak, že klasicky zastavíš třeba na křižovatce a nautrál a nemusíš mačkat p.brzdu? Asi jo. Mám DSG. Tak se o nic nestarám. Asi vypadám jako tupoun, ale zajímá mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 28. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 (editace) no zastavim slapnu na brzdu vyradim,dam nohu z pedalu pryc , sviti zelena kontrolka na palubovce autoholt a auto stoji, auto musi byt uplně v klidu,kdyz se rozjedu samo to odbrzdi na parkovaci brzdu vubec nesaham jinak jsem nastrikal na brzdovy trmen a desticky cistic brzd ve spreji vyfoukal kompresorem a nepomohlo Editováno: 28. Říjen 2019, autor: dakule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Tak se to snad rozchodí. Jo ten Auto holld funguje stejně, jak u mně, ale s tím, že nemusím vyřazovat :D. A spojka sama vyřadí na neutrál, ale je předvolená 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 před 4 hodinami, Martin Rušaj napsal: Je to možné. A když jsme to načali. Víš co by mě zajímalo? Jen se zvědavosti. Jak máš manuál a zastavuješ a brzdí to na tu automatiku. Za jak dlouho tam musíš dát neutrál a nebo vyřadit. Funguje to asi tak, že klasicky zastavíš třeba na křižovatce a nautrál a nemusíš mačkat p.brzdu? Asi jo. Mám DSG. Tak se o nic nestarám. Asi vypadám jako tupoun, ale zajímá mě to. Já jsem někde četl, že po 10ti minutách se brzda přepne z autohold na klasickou parkovací brzdu. Tak že se nemůže stát, že kdybys na křižovatce usnul, že se ti to samo rozjede. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Jo jo. Je to tak. Takže v klídku můžeš vypnou mysl :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Novotný Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Chci se zeptat jak funguje ruční brzda u manuálu při zastavení vozidla a vypnuti motoru se aktivuje sama nebo ji musím zapnout? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Elektronická ve funkci na automat funguje sama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Buď ji musíš sám "zatáhnout" tlačítkem ruční brzdy, nebo pokud máš aktivovaný "auto hold", či jak se to zove, tlačítkem vlevo vedle (t. j. automatické brždění při stání v kopci, nebo parkování), tak se sama "zatáhne" při zastavení a při rozjezdu embéčka se opět sama "odtáhne", ale to myslím dělá i elektronická ručka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Novotný Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Když nemám aktivován autohold tak při zastavení a vypnutí motoru u manualu musím zapnout elektronickou brzdu. Já si totiž nejsem jistý jestli při zastavení a vypnutí motoru se sama nemá aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Ne sama se neaktivuje, to jen pokud máš zapnutý autohold ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Novotný Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BerryCZe Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Díky za info na Karoqa s manuálem čekám a doma v garáži potřebuju mít auto odbržděné aby se dalo tlačením posunovat podle toho kde v ga potřebuju dělat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kagis Vloženo 14. Únor 2021 Sdílet Vloženo 14. Únor 2021 Automatické zapnutí po vypnutí zapalování U vozů s manuální převodovkou se parkovací brzda automaticky zapne po vypnutí zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kagis Vloženo 14. Únor 2021 Sdílet Vloženo 14. Únor 2021 staženo z navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.