AdamN Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Zdravím, máte ve Scale někdo nezávislé topení ? V konfigurátoru jsem ho nenašel tak mě jen zajímalo jestli to vůbec jde. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Z továrny ne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Mozna by se to mohlo nekomu hodit. Webasto pro 1.0 ale maji i pro 1.5 tsi - Skoda Scala Webasto kit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Myslíte, že by mi to v servise ŠA namontovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Uvažuji o dodatečné montáži až skončí záruka (předpokládám že ve Škodovce mi to neudělají když se do tohoto modelu nedělalo z výroby). Ale: - ustojí to baterka? - ustojí to altík? A hlavně pak když se zapne jak Webasto tak vyhřívání čelního skla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Firma Webasto již má manuál k montáži nezávislého topení do Scaly a Kamiqu.Je v něm popsáno kam co namontovat a zapojit.Montáž trvá podle typu převodovky 9 nebo 9,5 hodiny.Topení by ti teda měl namontovat nějaký servis,který provádí montáž topeních Webasto. Cena,ale bude víc jak 20 000,- Kč jen za materiál. Baterka by byla lepší silnější,ale nevím jestli ji je možné u start stopu vyměnit. S altíkem se nemusí dělat nic.Topení funguje jen při vypnutém motoru jako předehřev vody a ne jako přihřívač pro rychlejší ohřev za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 Ale Webasto by mělo fungovat na tom, že to pracuje jak při vypnutým motoru, tak jako příhřev po startu. I v součinnosti s elektrickým příhřevem (PTC). Alespoň si myslím, že u Octy III a Sup III to tak funguje. Baterku asi větší, a AGM místo EFB. Jenže ten typ ti stejně musí překódovat servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 Áno, webasto funguje tak. A teraz nechápem otázke vyššie, že čo teda chceš presne domontovať? PTC máš, tak predpokladám to nezávislé kúrenie, čo funguje ako tá značka webasto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 (editace) Samozřejmě. To vím... Já reagoval na příspěvek od richi661, kde psal, že "Topení funguje jen při vypnutém motoru jako předehřev vody a ne jako přihřívač pro rychlejší ohřev za jízdy. " Editováno: 7. Duben 2022, autor: hardhouse.trip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel14 Vloženo 15. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2023 Je tu někdo se scalou a domontovaným webastem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.