foromen Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Taky souhlas, já koupil Romču protože se mi to auto líbí, mám 1,2 HTP a jsem spokojenej. Doveze mě kam potřebuju, nezlobí. A komu se to nelíbí............ - jeho věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) kaslat na nich .. mne sa roomster paci a zmestime sa do neho cela rodina bez nejakych kompromisov co sa tyka batozinoveho priestoru ... neni to obrovske hovado s ktorym sa neda jazdidt po meste .. a na MPV to nema to sialene obraovske celne sklo a letisko pred vodicom ... je fajn a vyhovuje nam preto ho mame .. a nech si kazdy kupi auto ake sa mu paci a moze si ho dovolit.. pre man za mna aj 30 rocny mercedes ked si mysli ze bude in :-) btw- Igor ako si to dovolujes porovnavat fabiu s focusom ... fabia je lepsia canario: ano ta tovja dodana perlicka ... presne tak to poznam aj ja ... grc plny prekvapeni ... :-) Editováno: 25. Září 2007, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 jasne nova skoda je SHIIIT . lepsie je kupit si 10 rocneho bmw 525 so 250 000 km nalietanymi .zaprdenym interierom so spotrebou 14 litrov a ropcnpu poistkou za 200 000 .. .. potom budeme vsetci in ..jasne ze ked si kupis nieco in ako skoda si frrrajo Ne,yslím si že kdyby sis koupil forda, tak si frajer. Věc se má tak. V diskuzi píší vždy jen ti co jsou na druhé straně barikády. Takže tady ti na Roomstra napíší nadávky jen ti co je nevlastní. Ale pokud by sis koupil Renaulta, tak ti zase budou psát ti co mají Audiny a tak dále. Prostě ať uděláš cokoliv tak jsi blbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 mas pravdu nema to zmysel .. neriesme . to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Canario, suhlasim s tebou! Je to tak. Ani mne sa auto v casopise nepacilo ked som ho este nevidel ani nazivo. Nazivo to bolo OK, ale ako som si dal skusobnu jazdu, zamiloval som si ho! Proste je to tak. A uz aj moji kamarati tak dopadli ked som ich zviezol...doftedy krutili hlavami ze co som to kupil... Hl;avne ze ja som spokojny a moja rodina! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canario447 Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Canario, suhlasim s tebou! Je to tak. Ani mne sa auto v casopise nepacilo ked som ho este nevidel ani nazivo. Nazivo to bolo OK, ale ako som si dal skusobnu jazdu, zamiloval som si ho! Proste je to tak. A uz aj moji kamarati tak dopadli ked som ich zviezol...doftedy krutili hlavami ze co som to kupil... Hl;avne ze ja som spokojny a moja rodina! Tak tak,aby som uz bol strucny.Hlavne ze sme my spokojny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.