kubasta Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Ahoj. Chtěl bych se zeptat? Mám Karoq scaut a v základní výbavě píší že má funkci SMARTLINK . Po kliknutí na ikonu v autě mi to píše,že se mám vložit aktivační klíč a nebo se obrátit na prodejce. V e-shopu jsem koukal že za to chtějí 5tis. Znamená to,že si musím tuto funkci zaplatit? Že není aktivní ikdyž je psaná v zákl,výbavě? Díky za názor Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 6. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Tak už snad OK. Už mi jse připojit AA ale ML bohužel muj telefon neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 2. Červen 2021 Sdílet Vloženo 2. Červen 2021 Chci se zeptat u Karoqu, ve výbavě akční model 21 mi po kliknutí na ikonu píše, že tato funkce není uvolněna, obraťte se na svého prodejce. Rádio je Swing, takže tento model nemá Smartlink v základu, přitom u vyšší verze Ambiton je uveden bezdrátový Smartlink s rádiem Bolero? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Září 2021 Sdílet Vloženo 24. Září 2021 Podívej se do ceníku, ale ten akční model myslím vychází z Active a tam SmartLink není. Swing jako takový SmartLink podporuje, jen nejspíš nebyl součástí výbavy tvého vozu a bude třeba jej nechat dodatečně aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.