Tom23 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Zdravím, chlapi.... najde se dobrá duše která by mi poradila. Nefachá startér, klíč ho nesepne ale pro každý pád chci vyloučit chybu v drátech. Mínusový pol do svorkovnice ke spínací skříňce jsem kontroloval a je dobrý i relé cvaká, plusový pol je taky ok, no a pak je tam ještě takový menší drát červený(asi vypínač) který je taky průchozí ale problém je s drátem šedým.....hned vedle toho menšího červeného.....zkrátka nevím kam ten šedý vede...kde a jak ho pro kontrolu propojit. Je to fabia 1,2 47 kw 2006. Jedná se o ty zakroužkované piny. Jeden je plus, druhý mínus, třetí jde na konektor startéru a ten čtvrtý (šedý) se ztrácí někde pod palubkou a netuším kam leze....na pojistku? imobilizer? fakt nevím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Já v těch schematech fakt dost tápu, ale vypadá to, že šedý (gr) jde na spínač směrových světel (76 ze strany 3 na 18 na straně 7). viz příloha Spínací skříňka.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom23 Vloženo 11. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 to je fakt psycho ale děkuji za snahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Šedivý drát je pod napětím při vytaženém klíčku a slouží pro zapnutí parkovacích světel na jedné straně vozidla podle polohy páčky blinkrů. Ke startéru jde červenočerný silný drát z pozice 50b. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom23 Vloženo 12. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 chlapi děkuji.....dnes mi příjde spínačka tak ji vyměním a uvidím......to je tak když se mechanická práce zvrhne v elektriku což je pro mě španělská vesnice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.