grant Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 Zdravím, mám problém. Octavia III 2014 Style, BOLERO + Canton, klasický multifunkční barevný rolovací MAXIDOT. Při štelování hlasitosti kolečkem na volantu vždy nahoře v panelu maxidotu (jak jsou hodiny) vyběhl zelený ukazatel hlasitosti audia. Nyní je to pryč! Kolečko zhlasuje, nicméně se na displeji MAXIDOTU tento ukazatel najednou nezobrazuje. Pokud ovládám hlasitost kolečkem na rádiu, tak na displeji rádia míra intenzity hlasitosti v klidu ukazuje. Stalo se to někomu? Podotýlám, že docela často ovládám hlasitost kolečkem i při telefonování v autě. Díky za rady! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Ano obcas se mi to stava. Sice mam virtual cockpit, ale stava. Resim to restartem audio systemu. (Dlouho drz zapinaci kolecko az se provede restart. Cca 20 vterin) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Stejný problém, vždy mi také pomůže restart radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 Také se mi to stává. Restart radia vždy pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 mozno by pomohol update softwaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grant Vloženo 29. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Tovární nastavení rádia a zase to šlape! Máte recht chlapi! Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.