Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, rozbil jsem LCD na Columbovi Octa III - OEM 5E0919606 Dotykový čelní panel / LCD displej Columbus pro Škoda Octavia 3. A chci se zeptat, dá se sehnat jenom ten LCD panel a kolik tak stojí, nebo se musí koupit celý zabudovaný přístroj ???

Díky moc 

Kubajs

Dá se sehnat i samotný displej nebo jen panel. Koukni se na sbazar, tam je toho docela dost. 

Upraveno od beuticek

Před hodinou, kubowitz napsal:

Zdravím, rozbil jsem LCD na Columbovi Octa III

Jen pro zajímavost, jak se ti to podařilo ? Možná by to napomohlo se tomu vyhnout.  Za provozu, nebo při demontáži?
Osobně mám kolikrát strach to "stisknout" než by mohlo být zdrávo, zejména za jízdy a bez opory....

• Autor

Nebylo to manipulací, ale převážel jsem plastovou trubku domů a douda přede mnou se rozhodl, že z ničeho nic odbočí, tak jsem na to dupl a trubka prosvištěla do LCD. No kokot jsem, jel jsem cca 600 m ze stavebnin domu :-(

Co se dá dělat.

Záleží jak si troufáš, na flexi kabely a malé torxy. Pokud nejsi kamarád s drátkama tak to nech na někoho kdo už takovou opravu dělal.

• Autor
před 1 hodinou, h2o napsal:

Záleží jak si troufáš, na flexi kabely a malé torxy. Pokud nejsi kamarád s drátkama tak to nech na někoho kdo už takovou opravu dělal.

No normálně jsem si kdysi měnil třeba display na telefonu, nebo klávesnici na noťasu, ale u tohohle ani nevím jak do toho vlézt :-)

No mrkni na youtube, tam asi bude návod :-)

Díky

P.S. asi nejlevnější metoda je, koupit ten LCD a sám vyměnit, což bude stát cca 4 tisíce. V servise by to stálo tak 7 a v autorizáku mi řekli, že mi to seženou za 18 a s výměnou 20 tis :-(  :-( :-( 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.