kubowitz Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Zdravím, rozbil jsem LCD na Columbovi Octa III - OEM 5E0919606 Dotykový čelní panel / LCD displej Columbus pro Škoda Octavia 3. A chci se zeptat, dá se sehnat jenom ten LCD panel a kolik tak stojí, nebo se musí koupit celý zabudovaný přístroj ??? Díky moc Kubajs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 (editace) Dá se sehnat i samotný displej nebo jen panel. Koukni se na sbazar, tam je toho docela dost. Editováno: 26. Listopad 2019, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 https://www.automultimedia.cz/cz/shop/nahradni-dily-11/5908c05003-c080vvt03-lcd-displej-pro-navigace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Před hodinou, kubowitz napsal: Zdravím, rozbil jsem LCD na Columbovi Octa III Jen pro zajímavost, jak se ti to podařilo ? Možná by to napomohlo se tomu vyhnout. Za provozu, nebo při demontáži? Osobně mám kolikrát strach to "stisknout" než by mohlo být zdrávo, zejména za jízdy a bez opory.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubowitz Vloženo 26. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Nebylo to manipulací, ale převážel jsem plastovou trubku domů a douda přede mnou se rozhodl, že z ničeho nic odbočí, tak jsem na to dupl a trubka prosvištěla do LCD. No kokot jsem, jel jsem cca 600 m ze stavebnin domu :-( Co se dá dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubowitz Vloženo 26. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 před 56 minutami, h2o napsal: https://www.automultimedia.cz/cz/shop/nahradni-dily-11/5908c05003-c080vvt03-lcd-displej-pro-navigace/ Díky moc a ještě poprosím, zvládnu výměnu sám, nebo raději nějakej odborník elektro ??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Záleží jak si troufáš, na flexi kabely a malé torxy. Pokud nejsi kamarád s drátkama tak to nech na někoho kdo už takovou opravu dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubowitz Vloženo 26. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 před 1 hodinou, h2o napsal: Záleží jak si troufáš, na flexi kabely a malé torxy. Pokud nejsi kamarád s drátkama tak to nech na někoho kdo už takovou opravu dělal. No normálně jsem si kdysi měnil třeba display na telefonu, nebo klávesnici na noťasu, ale u tohohle ani nevím jak do toho vlézt :-) No mrkni na youtube, tam asi bude návod :-) Díky P.S. asi nejlevnější metoda je, koupit ten LCD a sám vyměnit, což bude stát cca 4 tisíce. V servise by to stálo tak 7 a v autorizáku mi řekli, že mi to seženou za 18 a s výměnou 20 tis :-( :-( :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.