marskama Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 S takovou porcí dálnice se mi to zdá až neuvěřitelné. Jakou rychlostí po dálnici jezdíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 Taky koukám na ty spotřeby po dálnici při rychlosti 130-140. tacho nedostanu pod 6,3 😂😂😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
self Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 (editace) @marskama Trasa je za jeden den, samozřejmě pár přestávek. Jelikož to bylo v zahraničí, a největši část v Rakousku, snažil jsem předpisově, to znamená dle GPS a max +5km/h. Pokud to ovšem provoz dovolil. Podle té průměrné 102 km/h se nedá říct že se nějak často jezdilo pomalu v provoze, vzhledem k faktu, že se jelo předpisově ;). 7 kvalt a act, a občasné vyřazování (pravda, při ACC moc nevyřazuje, jestli vůbec?) dost nahrává nízké spotřebě. A v rakousku mají hodně tunelů 110km/h a zón kde se jezdi pomaleji pro snížení hluku vůči přírodě. @kecka tak to nevím jak to :D, čekal jsem i menší spotřebu, možná kdybych nepoužíval ACC. Dá se jezdit možná hospodárněji, ale popravdě ještě že existuje ACC a DSG, to by mi asi upadla pravá noha, člověka to tak nezmůže, když jde o delší trasy. EDIT: s BMW jsem jel taky přes rakousko zpět z dovolene ve 4 lidech za 5.2/100, právě proto bych čekal spotřebu lepší v autě které je o 14 let mladší :D Editováno: 22. Červen 2022, autor: self Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 1. Července Sdílet Vloženo 1. Července Cesta minulý týden z Itálie do Cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.