Publikováno Prosinec 6, 20195 r Zdravím všetkých, má niekto skúsenosť s novým Superbom 3 FL (modelová rada 2020) v motorizácii 140kw 4x4 s ohľadom na kultivovanosť tohto motora? Prostá otázka - je to tiché alebo hlučné v porovnaní s benzínom? Pretože kolega v práci má Superb 3 PFL z 2018 140kw 4x4 a ten diesel pod kapotou je jak od šoféra tak spolujazdca poriadne počuť a keď som to porovnal s "tichosťou" môjho predošlého 1.5 TFSI CoD v A3, tak ten benzín bol doslova nepočuteľný, až to bolo divné jaké je to tiché... Pýtam sa preto, lebo budem Superb v blízkej dobe objednávať a stále riešim motorizáciu... Díky za akékoľvek postrehy.
Prosinec 9, 20195 r Musíš si to vyzkoušet nejlíp na nějaké předváděcí jízdě. Já jsem v Octavii přešel z benzinu/CNG na diesel a první kontakt byl celkem šok. Časem si ale člověk zvykne.
Prosinec 9, 20195 r Celkovo sa asi neda porovnavat odhlucnenie Audi a Skoda... Aj keby si mal v oboch identicku motorizaciu, tak v Skodovke je proste hluk od motora v kabine pocut. Sam mam firemny S3 2018 2.0 TDI 140 kW 4x4 s DSG a tiez sukromny starsi Passat B7 2.0 TDI 103 kW s DSG. Mam pocit, ze Passat je lepsie odhlucneny a teda vnutri posobi tichsie. Na druhej strane mi ta vyssia hlucnost S3 neprekaza.
Prosinec 9, 20195 r Presiel som zo Superba 2015 140kw dizel na 2019tku 1,5 TSI a co sa hluku tyka,rozdiel ozaj vyrazny.Doslova mam problem u benziu rozoznat,ci je vobec nastartovany.Ten dizel proste klepotal a robil randal a to som mal pri predaji najazd 60000km.Predpokladam ale,ze v 2019tke dizlovej to moze byt lepsie.Kazdym MR sa vyzdy pridava nejake odhlucnenie,takze to moze byt vyrazne poznat.Ako pisu,idealne sa zviest.
Prosinec 9, 20195 r A dokonce je rozdil i mezi jednotlivymi kusy aut, na to jsem hledel jako opareny uz u dvojkoveho Superbu a vsimam si toho i u aktualnich firemnich aut.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.