Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všetkých, má niekto skúsenosť s novým Superbom 3 FL (modelová rada 2020) v motorizácii 140kw 4x4 s ohľadom na kultivovanosť tohto motora? Prostá otázka - je to tiché alebo hlučné v porovnaní s benzínom?

Pretože kolega v práci má Superb 3 PFL z 2018 140kw 4x4 a ten diesel pod kapotou je jak od šoféra tak spolujazdca poriadne počuť a keď som to porovnal s "tichosťou" môjho predošlého 1.5 TFSI CoD v A3, tak ten benzín bol doslova nepočuteľný, až to bolo divné jaké je to tiché...

Pýtam sa preto, lebo budem Superb v blízkej dobe objednávať a stále riešim motorizáciu...

Díky za akékoľvek postrehy.

Vloženo

Musíš si to vyzkoušet nejlíp na nějaké předváděcí jízdě. Já jsem v Octavii přešel z benzinu/CNG na diesel a první kontakt byl celkem šok. Časem si ale člověk zvykne.

Vloženo

Celkovo sa asi neda porovnavat odhlucnenie Audi a Skoda...

Aj keby si mal v oboch identicku motorizaciu, tak v Skodovke je proste hluk od motora v kabine pocut.

Sam mam firemny S3 2018 2.0 TDI 140 kW 4x4 s DSG a tiez sukromny starsi Passat B7 2.0 TDI 103 kW s DSG.

Mam pocit, ze Passat je lepsie odhlucneny a teda vnutri posobi tichsie. Na druhej strane mi ta vyssia hlucnost S3 neprekaza.

Vloženo

Presiel som zo Superba 2015 140kw dizel na 2019tku 1,5 TSI a co sa hluku tyka,rozdiel ozaj vyrazny.Doslova mam problem u benziu rozoznat,ci je vobec nastartovany.Ten dizel proste klepotal a robil randal a to som mal pri predaji najazd 60000km.Predpokladam ale,ze v 2019tke dizlovej to moze byt lepsie.Kazdym MR sa vyzdy pridava nejake odhlucnenie,takze to moze byt vyrazne poznat.Ako pisu,idealne sa zviest.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...