Klfak Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Ahoj, Nemel by nekdo tip odkud se muze objevovat divny zvuk od 100kmh jako by do dveri zafukovalo? Pritazeni nepomuze, cele dvere jsme zkouseli oblepit pokud by bylo spatne tesneni A celkově je přes dvere slyset vice okolni hluk nez u spolujezdce. Neresil to nikdo? Samozřejmě to muze byt i jinudy nez dvermi, ale poslechove se to zda odtud. P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Dělalo mně to uplne stejne a musi ven lista co je u okna z venku a pod ni je nachytany prach.....poradne ocistit a bude to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Mne to dela od novoty, tj. u mne to prachem nebylo. Reklamoval jsem to. Tvrdili, ze postelovali usazeni dveri, ale slysim to tam obcas stejne. Osobne tipuji, ze dvere nestelovali, protoze barva na sroubech pantu nedoznala zmeny. Navic technicka dokumentace rika, ze pro spravne usazeni dveri, je nutno sundat blatnik a to urcite nedelali. Takze si myslim, ze zkusili pouze na hulvata prihnout natvrdo horni ram dveri. Ja jsem pak jeste zkusmo trochu posunul trmen zamku, tim jsem dosahl o trochu lepsiho pritlaku dveri a mel jsem pocit, ze se to zlepsilo. Ale jak rikam, obcas to tam slysim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_S Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Řešil jsem to na Superbu 3 2015, kde na to vyšel i oficiální postup opravy. Zkus zalepit páskou gumu těsnící okno dveří od začátku (jako za zrcátkem). Pokud zmizí, tak je to ono. Já také oblepoval vše než jsem našel. V příloze je postup od ŠA. bodyinterior_2015_podzim2.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKK Vloženo 12. Května Sdílet Vloženo 12. Května Ahoj Jirka_S vedel by si opätovne pridať ten postup, už nejde stiahnuť. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Května Sdílet Vloženo 12. Května Ten tady už rok nebyl, tak nevím, zda ti odpoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 12. Května Sdílet Vloženo 12. Května bodyinterior_2015_podzim2.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května V 12. 5. 2024 na 21:10, MKK napsal: Ahoj Jirka_S vedel by si opätovne pridať ten postup, už nejde stiahnuť. Ďakujem. Stáhnout jde, teď jsem to zkusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.