Tom6 Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Zdravím, chci se zeptat, jestli existuje nějaká firma nebo někdo, kdo mi bude schopný dodatecne namontovat do auta automatické/ dálkové otevírání 5. dveří u Škoda Octavia RS 3 sedan. Pokud to vůbec tedy jde ? Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 (editace) řešilo se to obecně na liftback v jiném tématu = trošku hledat. ? Nelze. Editováno: 16. Prosinec 2019, autor: Zdenek Pastorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Já teda nevím, podle mého muže prohledat všechny témata horem dolem, ale tohle není v rámci origo dílů možné. Na Lifta prostě elektro vzpěry nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Tak to se omlouvám, jsem to za tím smajlíkem přehlédl [emoji17] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom6 Vloženo 20. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Nojo tak mám hold Pešek no ... Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.