splicer Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Zdravím. Chcem sa informovať,či nemá niekto podobný problém. Jedná sa o fabiu 1 1,4 16V bnenzin.Začala mi dochádzať batéria a to spôsobom, že som auto po dlhšom čase nastartoval na druhý krát a išlo.Pojazdil som pár km..hodka prestávka a pak už nenaštartovalo,ale kontrolky sa rozsvietili.Nabyl som ju a pak zas naštartovalo,nechal som naštartovné 5 min. vypol..za 15 min.skúsil zas a opäť vybitá.Požiçal som si teda dalšiu-dobrú..Naštartoval,išlo a začali pomaly kontrolky a svetlá zhasinať,kontrolka serva,ručnej,airbag a pod sa rozsvietili.. Vypol som,skúšam naštartovať a opäť vybitá..Zas som nabil, naštartoval.vypol naštartoval a nešlo servo-kontrolka..Prešiel pár km.. vypol,naštartoval a servo už išlo.. Odpojil som aj kábrl - na baterke za chodu a auto išlo..Jednoducho niečo tu plne nabytú bateriu vytiahne behom pár minút... Dosl9va tomu autu J..e Už som z toho zúfalý. Dik za pripadnú radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Mohl by to vybíjet alternátor (proražená dioda), ale ideální je změřit odběr v jednotlivých okruzích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
splicer Vloženo 19. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Dnes som meral dobijanie a pripadný odber prúdu pribvypnutom aute.. Všetko ok.. Ci to neni predsa len bateria-bolo mi povedané,že ak sa bateria nabije za hod.dve..je vadná.. Trvá to podstatne dlhšie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.