Michal Legalize Květa Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Stává se mí (dost často), že ventilátor začne foukat, až po nastavení 5 a vyšší čárečky. Jinak nic. Nastavení ofuků či jiné nastavení (auto/econ atd.) na Climatronicu na to nemá vliv. Někdy to zase běží bez problému. Mám nově vyměněný ventilátor. Vymazal jsem chyby a provedl základní nastavení. Dělo se to už před výměnou ventilátoru. Ten jsem měnil kvůli pazvukům, které začal vydávat v mrazech a které pak po prohřátí vozu přestaly. Doufal jsem, že to vyřeší i tento problém. Věděl by někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Měl jsem to taky nešlo to ani na jednu rychlost jen na přímo , ale ne jako vám že to za chvíli jde ( spíš špatný dotek - to bývalo u felicie za baterkou spoj a ten blbnul tahle ) . Já to měl každou zimu shořelý odpor .Vždy mi ho v únoru škoda servis vyměnil a v další zimě zase nic ( dva roky záruky ) ventilátor běží v klidu a tiše že není ani slyšet . . Když to bylo po 3 tí tak jsem nadával a oni řekli že se na to podívají více a ted to chodí dobře . Nevím čím to bylo poprvé zaplatil odpor + práci a pak už všechny výměny odporu + práci byli zadarmo . Zdali tam dávali polský sráče nebo opravený značkový servis nevím , ale ted tu udělali pořádně , nebo dali pořádný výrobek značkový nevím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanesRoomster Vloženo 27. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2020 Zdravím,teď se mi děje to stejné ventilátor jde zapnout až u poslední ůrovně a při zapnutí klíčku mi bliká climatronic. Mám teda počítat s výměnou toho odporu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanesRoomster Vloženo 27. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2020 Sice diagnostika píše ventilátor čerstvého vzduchu. Ale tam asi může být víc možností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.