Publikováno Prosinec 18, 20195 r Stává se mí (dost často), že ventilátor začne foukat, až po nastavení 5 a vyšší čárečky. Jinak nic. Nastavení ofuků či jiné nastavení (auto/econ atd.) na Climatronicu na to nemá vliv. Někdy to zase běží bez problému. Mám nově vyměněný ventilátor. Vymazal jsem chyby a provedl základní nastavení. Dělo se to už před výměnou ventilátoru. Ten jsem měnil kvůli pazvukům, které začal vydávat v mrazech a které pak po prohřátí vozu přestaly. Doufal jsem, že to vyřeší i tento problém. Věděl by někdo co s tím?
Prosinec 19, 20195 r Měl jsem to taky nešlo to ani na jednu rychlost jen na přímo , ale ne jako vám že to za chvíli jde ( spíš špatný dotek - to bývalo u felicie za baterkou spoj a ten blbnul tahle ) . Já to měl každou zimu shořelý odpor .Vždy mi ho v únoru škoda servis vyměnil a v další zimě zase nic ( dva roky záruky ) ventilátor běží v klidu a tiše že není ani slyšet . . Když to bylo po 3 tí tak jsem nadával a oni řekli že se na to podívají více a ted to chodí dobře . Nevím čím to bylo poprvé zaplatil odpor + práci a pak už všechny výměny odporu + práci byli zadarmo . Zdali tam dávali polský sráče nebo opravený značkový servis nevím , ale ted tu udělali pořádně , nebo dali pořádný výrobek značkový nevím .
Červenec 27, 20205 r Zdravím,teď se mi děje to stejné ventilátor jde zapnout až u poslední ůrovně a při zapnutí klíčku mi bliká climatronic. Mám teda počítat s výměnou toho odporu?
Červenec 27, 20205 r Sice diagnostika píše ventilátor čerstvého vzduchu. Ale tam asi může být víc možností.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.