Publikováno Prosinec 23, 20195 r Ahoj, na muj vkus musim az moc bouchnout 5. dvermi, aby byl kufr poradne zavreny. Nekoho dalsiho to taky nebavi? Jak to vyresit? Ostatni dvere jako po maslicku a od kufru rana jako kdyz se zaviraji dvere od trambusu:(
Prosinec 23, 20195 r TO je těžký takto na dálku hodnotit a radit.. Je to auto nebourane? Liftbek? Dají se seřídit dorazy - dva, na pravé a levé straně po jednom. Ale u OIII s tím problémy nebývají. Stejně tak se dá seřídit poloha zámku (ve vozidle toho třmenu, ne na dveřích). Předpokládám, že spára pátých dveří a karoserie je v pořádku a není třeba hýbat s panty pátých dveří.... Každopádně je to hodně citovka....
Leden 1, 20205 r Měl jsem stejný problém. Mam sedan O3 a při každém zavření mi rachotila spz a dveře se nezavřeli vždy napoprvé. Šel jsem na E shop Škoda Auto a koupil jsem originál nalepovací podložky pod spz a musím říct že rachocení naprosto zmizelo!!!! Jo a nevím jak je to možné ale kufr jsem od té doby zavřel vždy napoprvé!! Opravdu sám tomu nevěřím.
Leden 1, 20205 r Autor Ja spis musel praskat 5. Dvermi, aby se zavrely poradne. Dle rady Clerfayta jsem utahl dorazy o kousek a zaviraji se jako po masle:) Ale diky za tip!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.