Zagoraz Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 Ahoj, na muj vkus musim az moc bouchnout 5. dvermi, aby byl kufr poradne zavreny. Nekoho dalsiho to taky nebavi? Jak to vyresit? Ostatni dvere jako po maslicku a od kufru rana jako kdyz se zaviraji dvere od trambusu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 TO je těžký takto na dálku hodnotit a radit.. Je to auto nebourane? Liftbek? Dají se seřídit dorazy - dva, na pravé a levé straně po jednom. Ale u OIII s tím problémy nebývají. Stejně tak se dá seřídit poloha zámku (ve vozidle toho třmenu, ne na dveřích). Předpokládám, že spára pátých dveří a karoserie je v pořádku a není třeba hýbat s panty pátých dveří.... Každopádně je to hodně citovka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Měl jsem stejný problém. Mam sedan O3 a při každém zavření mi rachotila spz a dveře se nezavřeli vždy napoprvé. Šel jsem na E shop Škoda Auto a koupil jsem originál nalepovací podložky pod spz a musím říct že rachocení naprosto zmizelo!!!! Jo a nevím jak je to možné ale kufr jsem od té doby zavřel vždy napoprvé!! Opravdu sám tomu nevěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zagoraz Vloženo 1. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Ja spis musel praskat 5. Dvermi, aby se zavrely poradne. Dle rady Clerfayta jsem utahl dorazy o kousek a zaviraji se jako po masle:) Ale diky za tip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.