Makaron Vloženo 28. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2019 Zdravím, včera večer jsem zjistil, že na Citigo ( obsah 999 /44kw /rok 2012 automat ) mi nesvítí přední potkávací světla. Denní svícení funguje a ostatní osvětlení taky. Nevím si s tím rady. Setkali jste se s tím už někdo ? kde by mohla být příčina. Je zvláštní, že nesvítí obě dvě světla. Za každou radu budu rád.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 28. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2019 Zkontroluj obě žárovky, zda nejsou prasklé ... vlastní zkušenost, byť z fábcovozu ... rády odejdou obě najednou, nebo hned po sobě ... člověk si hned myslí, že má embéčko rozbitý a pomalu by s tím hned jel k embasodoktorovi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 28. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2019 Jak píše kolega, při spálení jedné se ta druhá přetěžuje a dost často se spálí brzy taky. Jinak v CG je přístup ke světlům naprosto pohodový, měli by si vzít příklad pro kolikrát velká auta, kde se musí vydělávat světlo ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makaron Vloženo 28. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2019 Super, zítra na to kouknu a napíšu jak jsem pořídil. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makaron Vloženo 29. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Ahoj, měli jste pravdu. Jedna žárovka byla úplně hotová a na druhé při poklepání se rožla. Taky jsem ji vyměnil. Vše svíti jak má. Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Čímže se přetěžuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.