Jirka 1985 Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Zdravím všechny, chci si přehodit přední potkávací orig. žárovky za Osram. Podíval jsem se do návodu ale při otevření krytky předních světel jsem tam vyděl dost velkou spoustu kabelů a kovovou el krabičku tak jsem to raději zavřel. Můžete sem někdo napsat jak to udělat beze škod a správně? Předem moc děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahlpo Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Manual anebo youtube? https://www.youtube.com/results?search_query=octavia+bulb+change Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 30. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Manual je fajn ale moc ti neřekne. Na videu to vypadá docela jednoduše. Tak se do toho pustím a pak dám vědět jak to dopadlo případně jak si to ulehčit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 (editace) Je to úplně jednoduché: - vyndat zadní krytku - pohybem nahoru nebo dolů vycvaknout kostku se žárovkou a zapamatovat si pozici výstupku patice - odpojit žárovku a nacvaknout novou do paraboly, je to pouze na perkách - nasadit elektro kostku - nasadit zpátky krytku Hotovo! ?? Editováno: 30. Prosinec 2019, autor: Zdenek Pastorek Edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 31. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 Jdu do toho :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sQara Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Chci se zeptat, jake zarovky jsou u O3 Facelift u potkavacich a dalkovych svetlech? To jsou oboje H7 nebo tam je v dalkovych H15 jako pred Faceliftem? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 Facelift má H7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarkac95 Vloženo 11. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2023 (editace) Ahoj dovolím si otevřít znovu toto téma. Mám O3 facelilft a do potkávacích bych chtěl dát Osram Night Braker : Tyto A do dálkových bych použil tyhle Osram které mám momentálně v potkávačkách : Tyto Bude tato kombinace ok? Díky Editováno: 11. Srpen 2023, autor: jarkac95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 11. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2023 (editace) Spíše bych uvažoval do potkávaček o výměně za homologované LEDky H7 https://www.alza.cz/auto/osram-night-breaker-led-h7-legalne-na-silnice-d7511219.htm Editováno: 11. Srpen 2023, autor: Fosgen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2023 Přesně a na dálkový ty Osram NB 200. A budeš mít parádní světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.